Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Videoclip oficial: Grimes - Realiti

Noul clip al artistei Grimes pentru piesa "Realiti" este regizat de ea însăși și filmat în diferite locații din Asia. Clipul precede următorul album al artistei și este dedicat fanilor asiatici care i-au fost alături în turneu.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, este o artistă canadiană cu o prezență cel puțin memorabilă, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. Pe lângă cariera de cântăreață, Grimes se ocupă și de compus muzică și de regizat propriile videoclipuri. Genurile muzicale abordate sunt greu de definit în câteva cuvinte, muzica ei fiind cu adevărat ceva unic, un amestec experimental de synth pop, electro, psychedelic și altele.

Cel mai nou videoclip al său pentru piesa "Realiti",  lansat la începutul lunii martie, este un teaser pentru noul album pe care îl va lansa în acest an, un clip regizat de ea și filmat în diferite locații din Asia atunci când se afla în turneu: Singapore, Jakarta, Hong Kong, Manila, Beijing, Taipei, Osaka, Tokyo și nu numai. Dedicația artistei pe pagina de youtube a clipului este adresată tuturor fanilor din Asia care i-au fost alături în concerte.

Piesa "REALiTi" pare să fie un monolog filosofic care se adresează unei iubiri din trecut, o iubire care nu este comparabilă cu nimic altceva. Acest monolog interior este un fel de plânset de singurătate și în același timp o întrebare retorică care se referă la posibilitatea repetării unei astfel de experiențe.

Veți observa în clip o mulțime de peisaje spectaculoase din locațiile mai sus menționate, de la orașe aglomerate până la cascade și jungle, însoțind-o pe Grimes în demonstrația sa de personalitate pe care o arată în fiecare din videoclipurile sale prin felul în care arată și se mișcă.

Enjoy!

Citește mai multe despre Grimes
Videoclipuri cu Grimes
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE