Urmărește-ne în Social Media

Grimes - Realiti

Noul clip al artistei Grimes pentru piesa "Realiti" este regizat de ea însăși și filmat în diferite locații din Asia. Clipul precede următorul album al artistei și este dedicat fanilor asiatici care i-au fost alături în turneu.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, este o artistă canadiană cu o prezență cel puțin memorabilă, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere vizual. Pe lângă cariera de cântăreață, Grimes se ocupă și de compus muzică și de regizat propriile videoclipuri. Genurile muzicale abordate sunt greu de definit în câteva cuvinte, muzica ei fiind cu adevărat ceva unic, un amestec experimental de synth pop, electro, psychedelic și altele.

Cel mai nou videoclip al său pentru piesa "Realiti",  lansat la începutul lunii martie, este un teaser pentru noul album pe care îl va lansa în acest an, un clip regizat de ea și filmat în diferite locații din Asia atunci când se afla în turneu: Singapore, Jakarta, Hong Kong, Manila, Beijing, Taipei, Osaka, Tokyo și nu numai. Dedicația artistei pe pagina de youtube a clipului este adresată tuturor fanilor din Asia care i-au fost alături în concerte.

Piesa "REALiTi" pare să fie un monolog filosofic care se adresează unei iubiri din trecut, o iubire care nu este comparabilă cu nimic altceva. Acest monolog interior este un fel de plânset de singurătate și în același timp o întrebare retorică care se referă la posibilitatea repetării unei astfel de experiențe.

Veți observa în clip o mulțime de peisaje spectaculoase din locațiile mai sus menționate, de la orașe aglomerate până la cascade și jungle, însoțind-o pe Grimes în demonstrația sa de personalitate pe care o arată în fiecare din videoclipurile sale prin felul în care arată și se mișcă.

Enjoy!

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4