Urmărește-ne în Social Media

Grimes - New Gods

Grimes a lansat un nou videoclip de inspirație SF, realizat de artistă în colaborare cu Mac Boucher, Neil Hansen, Sevi Iko Dømochevsky și Production Club. Piesa promovată se numește ”New Gods” și este compusă și produsă de Grimes.

"New Gods" este inclusă pe albumul "Miss Anthropocene", lansat de Grimes în februarie 2020. Discul a intrat în Top 10 Albums of 2020 realizat de Time Magazine și în Top 50 Albums of 2020 al unor publicații precum Billboard, Consequence of Sound și Pitchfork.

Tracklist "Miss Anthropocene" - Grimes:

  1. "So Heavy I Fell Through the Earth"
  2. "Darkseid"
  3. "Delete Forever"
  4. "Violence"
  5. "4ÆM"
  6. "New Gods"
  7. "My Name Is Dark"
  8. "You'll Miss Me When I'm Not Around"
  9. "Before the Fever"
  10. "Idoru"

Grimes, pe numele real Claire Elise Boucher, a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea albumului "Visions". Discul a inclus single-urile "Genesis" și "Oblivion", aducându-i în 2012 premiul Juno pentru "Cel mai bun album electronic al anului". Artista are în discografie cinci albume de studio, cel mai recent, "Miss Anthropocene", fiind lansat în februarie 2020.

În 2018, Grimes a început o relație cu fondatorul Tesla, Elon Musk. Cei doi s-au despărțit în septembrie 2021. Au împreună un băiat, "X Æ A-Xii", alegerea acestui nume atipic declanșând un val de reacții în presă și online.

Comentarii