Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Grimes - Delete Forever

Grimes a lansat o nouă piesă cu încărcătură emoţională, "Delete Forever". Compusă în noaptea în care a murit Lil Peep şi având ceva din nostalgia Oasis, piesa primeşte un videoclip în care artista stă pe tronul unei lumi post apocaliptice. Puteţi urmări clipul în articol.

Grimes este o figură cameleonică, un soi de David Bowie feminin. Transcende genurile muzicale şi le schimbă aproape cu fiecare single nou. În ultimii ani a intrat şi mai mult în atenţia publică din postura de iubită a miliardarului Elon Musk. Acum că ne pregătim de lansarea albumului său nou, "Miss Anthropocene" pe 21 februarie, avem ocazia să ascultăm şi acest nou track. Este o creaţie eclectică ţinută în spate de o chitară acustică a la Beck şi Travis, plus neaşteptate viori triste.

Vocea guturală a artistei aminteşte de Ellie Goulding puţin, dar nu se duce înspre încărcătură emoţională a lui Halsey. Fanii au găsit o sumedenie de referinţe la anime-uri în videoclipul oficial, de la Sailor Moon şi Moon Kingdom la Akira. Alţii văd referinţe la "The Never Ending Story" sau la jocul "Dark Souls", în care Grimes ar putea fi un boss. Artista a compus "Delete Forever" în noaptea în care rapperul Lil Peep a încetat din viaţă din cauza unei supradoze accidentale. Videoclipul a fost regizat de muziciană alături de fratele său, Mac Boucher şi Neil Hansen.

Descrierea oficială a acestei creaţii este: "lamentarea unui tiran feminin, pe măsură ce imperiul său se năruie". Într-un interviu acordat lui Zane Lowe la Apple Music Beats 1, Grimes a povestit că mesajul piesei are de fapt de-a face cu epidemia opiaceelor din SUA. Aceasta l-a răpit pe Lil Peep printre alţii. "Miss Anthropocene" este primul album al lui Grimes din ultimii 5 ani, succesorul lui "Art Angels".

Până acum noul disc a fost prefaţat de single-uri ca "So Heavy I Fell Through the Earth", "Violence" şi "My Name Is Dark". O altă piesă nouă, "4AEM" a fost cântată live în timpul 2020 Game Awards.  Grimes, pe numele său real Claire Elise Boucher este o muziciană canadiană, producătoare şi artist vizual. Este activă din 2007 şi are 4 albume lansate până acum.

Citește mai multe despre Grimes
Videoclipuri cu Grimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE