Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Elon Musk s-a apucat de muzică; Ascultă piesa EDM "Don't Doubt Ur Vibe" - AUDIO

Elon Musk este o figură excentrică, un miliardar cunoscut mai degrabă pentru iniţiativele sale de la SpaceX şi Tesla, companiile tech pe care le-a fondat. Mai nou este şi muzician, lansând o primă piesă EDM prin contul său de Soundcloud. Se numeşte "Don't Doubt Ur Vibe" şi o puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Elon Musk single Don't Doubt Ur Vibe
Elon Musk single Don't Doubt Ur Vibe │ FOTO: Elon Musk twitter.com

Primul gând care vine în minte când auzi că Elon Musk a scos un single este faptul că ar putea fi inspirat de iubita sa, artista canadiană Grimes. E totuşi un alt gen de muzică, un EDM moody, melancolic şi pe alocuri cu puseuri de energie şi lascivitate. Vocea pe care o auzim ultra mixată este chiar a lui Musk, cu multe efecte peste. Pentru a aniversa acest început de carieră muzicală, Elon şi-a schimbat acronimul de pe Twitter în "E 'D' M" şi biografia în "născut la 69 de zile după 4/20", aluzie la sărbătoarea internaţională a marijuanei.

Album art-ul acestui single este o maşină Tesla Cybertruck care pluteşte peste peisajul marţian. Track-ul este un electronic chill, uşor dansabil la afterparty, iar vocea hipnotică a lui Musk repetă "Don't doubt your vibe". Pare genul de piesă pe care să te relaxezi, să studiezi pentru examen sau să faci curat în casă. Miliardarul a postat şi fotografii dintr-un studio plin de panouri de mixaj, boxe şi platane. Dacă facem câteva săpături aflăm că de fapt Musk nu e nici măcar la prima melodie, încercându-şi talentele de muzician cu un tribut pentru gorila Harambe în 2019.

Ambele track-uri au sosit prin casa de discuri Emo G records, iar între timp "Don't Doubt Your Vibe" a ajuns şi pe Spotify. Vorbim aici despre omul care a făcut maşinile electrice şi autonome cool, care a adus în mainstream racheta reutilizabilă şi vrea să ne ducă pe Marte în următorii 5 ani. Magnatul are toate motivele să jubileze, valoarea Tesla depăşind General Motors şi Ford recent. Musk s-a viralizat când a dansat pe scena pe care a anunţat rezultatele financiare luna trecută, cu nişte mişcări demne de anii '90.

Aşteptam acum şi un concert sau măcar un DJ set pus la Coachella sau poate chiar la Neversea...

PUBLICITATE
Comentează

Trending