Urmărește-ne în Social Media

Giulia - Absent

Giulia lansează "Absent", o poveste de iubire spusă în versuri, o călătorie a inimii în timp și amintiri, relații pierdute și răspunsuri ce încă întârzie să apară. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Absent" este compusă de Roland Kiss alături de Miruna Iova și Ana Maria Stancu. Single-ul este însoțit de un videoclip regizat de The Storyalist, iar protagonistă este chiar Giulia, ce se pierde în trecut și își amintește lucrurile ce cândva o aduceau aproape de sufletul pereche.

"Marea mea iubire rămâne muzica, iar în perioada asta în care trebuie să ne dăm voie să ne simțim mai mult decât am făcut-o vreodată și să fim mai prezenți decât am fost în trecut, am considerat că este momentul potrivit pentru ca acest proiect să ajungă la voi. Nu e doar un cântec și nu este doar un videoclip, este modul meu de a-mi arăta recunoștința pentru tot ceea ce am: familie, prieteni, inspirație. Am așteptat un an să lansez un proiect pe care l-am construit cu tot sufletul și asta pentru că uneori suntem absenți din ceea ce iubim să facem iar regăsirea pasiunii este momentul cel mai potrivit pentru a îndrăzni mai mult. Sper să vă dați voie să simțiți mai presus de distanțe și bariere, cu sufletul deschis și cu încredere că puteți fi fericiți cu adevărat", a povestit Giulia.

Giulia îmbină perfect muzica și meseria full time de mamă, iar publicul a ajuns să îi cunoască firea cameleonică în mediul online prin vlog-urile pe care le face pe propriul canal de YouTube. După ce a fost solista trupei DJ Project și a surprins publicul cu hituri precum "Nu", "Regrete" și "Mi-e dor de noi", Giulia s-a concentrat pe cariera solo.

PUBLICITATE
Comentarii