Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: To the South, Bluebird - Care

To The South, Bluebird a lansat videoclipul piesei "Care", un single extras de pe albumul "Soft Tissues", apărut în toamna lui 2019 la casa de discuri independentă Underdog Records. Materialul este disponibil în articol.

Videoclipul piesei "Care" este regizat de Daniel Popa și este o producție PRISMA Production Pro. Clipul îi are în rolurile principale pe Lavinia Pele și George Pleșca.

To the South, Bluebird este proiectul dream-pop/post-rock al clujeanului Sorin Pop. A înregistrat singur într-un dormitor primul său album "Longings", lansat în 2017. De atunci a avut ocazia să deschidă concertele unor artiști precum Elsiane, Árstíðir, JFDR, Behind the Shadow Drops sau Crippled Black Phoenix.

Îmbinând melodiile melancolice de chitară și părțile vocale susținute de Rahel Türk-König, cântăreața invitată în spectacole live și unele piese de studio, muzica lor se transformă într-o călătorie emoțională și introspectivă, cu melodii despre iubire, plecare și dor.

To the South, Bluebird a lansat pe 15 noiembrie 2019 cel de-al doilea album, "Soft Tissues". Albumul este compus din 10 piese, ce abordează teme precum iubirea, durerea sau sensul vieții.

Citește mai multe despre To the South Bluebird
Videoclipuri cu To the South Bluebird
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE