Urmărește-ne în Social Media

Iordan & Mădălina Ignat - Arată-mi dragostea

După ce a colaborat în urmă cu aproape un an cu Ioana Ignat, Iordan revine cu o nouă piesă, de data aceasta alături de sora Ioanei, Mădălina. Cei doi lansează "Arată-mi dragostea”, un single ce te poartă într-o călătorie a iubirii. Materialul este disponibil în articol.

Compusă de Iordan și Mădălina Ignat, împreună cu Alexandru Anghel, Mihai Velișan și Andreea Cătălina Iordan, "Arată-mi dragostea" este o piesă de dragoste, o declarație pentru cei care sunt suflete pereche și nu se ascund să își arate sentimentele. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Kobzzon, ce îi are ca protagoniști pe cei doi cântăreți. 

În vârstă de 23 de ani, Mădălina Ignat a absolvit Liceul de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani. Mădălina și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când cânta alături de surorile sale. A studiat chitara și a participat la mai multe festivaluri de muzică folk din țară unde a primit mai multe premii datorită timbrului său vocal deosebit. De-a lungul timpului, Mădălina Ignat a lansat alături de surorile sale, Ioana și Magdalena Ignat, piesa "În căsuța cea săracă".

Iordan și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu mai mulți ani, iar din 2017 compune și produce în studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numără "Te Sărut" (Pavel Stratan și Ioana Ignat), dar și "Ești Stare", primul său single din carieră, în colaborare cu Ioana Ignat.

PUBLICITATE
Comentarii