Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: Iordan & Mădălina Ignat - Arată-mi dragostea

După ce a colaborat în urmă cu aproape un an cu Ioana Ignat, Iordan revine cu o nouă piesă, de data aceasta alături de sora Ioanei, Mădălina. Cei doi lansează "Arată-mi dragostea”, un single ce te poartă într-o călătorie a iubirii. Materialul este disponibil în articol.

Compusă de Iordan și Mădălina Ignat, împreună cu Alexandru Anghel, Mihai Velișan și Andreea Cătălina Iordan, "Arată-mi dragostea" este o piesă de dragoste, o declarație pentru cei care sunt suflete pereche și nu se ascund să își arate sentimentele. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Kobzzon, ce îi are ca protagoniști pe cei doi cântăreți. 

În vârstă de 23 de ani, Mădălina Ignat a absolvit Liceul de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani. Mădălina și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, când cânta alături de surorile sale. A studiat chitara și a participat la mai multe festivaluri de muzică folk din țară unde a primit mai multe premii datorită timbrului său vocal deosebit. De-a lungul timpului, Mădălina Ignat a lansat alături de surorile sale, Ioana și Magdalena Ignat, piesa "În căsuța cea săracă".

Iordan și-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu mai mulți ani, iar din 2017 compune și produce în studiourile GreenEye Music. Printre piesele realizate se numără "Te Sărut" (Pavel Stratan și Ioana Ignat), dar și "Ești Stare", primul său single din carieră, în colaborare cu Ioana Ignat.

Citește mai multe despre Madalina Ignat
Videoclipuri cu Madalina Ignat
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE