Urmărește-ne în Social Media

DJ Project feat. Giulia - O Secundă

DJ Project și Giulia au lansat o nouă versiune a piesei ”O Secundă”, înregistrate în 2017. Piesa este compusă de DOMG, DJ Project și Adi Cristescu.

După colaborările cu Ela Rose, Xenia, Elena Gheorghe și Mira, DJ Project continuă seria featuring-urilor cu Giulia. Noul single al trupei este un remake al piesei ”O Secundă”, single lansat inițial în martie 2017. Piesa poartă amprenta compozițională a DOMG, DJ Project și Adi Cristescu, fiind acompaniată de un videoclip cu tentă erotică.

DJ Project este unul dintre cele mai apreciate și longevive proiecte din industria muzicală românească. După 18 ani de activitate muzicală, grupul are în discografie 9 albume și 26 de single-uri și videoclipuri, ce s-au bucurat de primele poziții în topurile muzicale și le-a adus zeci de premii naționale și internaționale, precum și mii de concerte în tară și străinătate.

Giulia a debutat în muzică la vârsta de şase ani, iar recunoașterea a venit odată cu formarea trupei Candy. Din 2004, artista a ales să urmeze o cariera solo si a lansat primul album intitulat „Giulia”. Au urmat colaborari cu trupa DJ Project și alte piese solo de succes. Din 2013, Giulia s-a alăturat echipei HaHaHa Production, alături de care a lansat piesele „Azi”, „My life” și „Jocuri deocheate”.

PUBLICITATE
Comentarii