Urmărește-ne în Social Media

Giulia - Ne vedem noi (ULive Session)

În cadrul proiectului ULive session, Giulia şi bandul său revin cu o variantă pe cât de sensibilă, pe atât de puternică a piesei “Ne vedem noi”.

Şi suprizele se vor ţine lanţ. Giulia a pregătit şi un medley cu piese de la trupa Candy, care se va lansa peste câteva zile pe canalul de YouTube al MediaPro Music.

Live-ul “Ne vedem noi” a fost filmat alături de band-ul artistei, în mansarda locaţiei Simbio Bucureşti, iar din echipa de producţie “ULive” au făcut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio şi Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-producţie video).

ULive Session a început cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat şi Lora şi, în fiecare săptămână continuă cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat şi Ligia; peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretări acustice, single-uri noi, totul ambalat într-un concept video alb-negru, curajos şi incitant.

PUBLICITATE
Comentarii