Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: FKA twigs - Don't Judge Me (ft. Headie One & Fred Again)

FKA twigs a lansat un nou single cu videoclip. Intitulată "Don't Judge Me", piesa este o colaborare cu rapperul Headie One și producătorul Fred Again. Materialul este disponibil în articol.

După ce în luna octombrie, artista R&B a dezvăluit că a finalizat cel de-al treilea album în timpul carantinei, acum FKA twigs le aduce fanilor o altă veste bună. Este vorba de "Don't Judge Me", prima lansare de la anteriorul album, "Magdalene".

Vocea specială a cântăreței de 33 ani este acompaniată de rapperul britanic Headie One și de producătorul Fred Again, care a lucrat cu artiști precum Ed Sheeran și Brian Eno. "Don’t Judge Me" pare a fi un sequel sau o continuare a piesei "Don’t Judge Me (Interlude)", o colaborare tot între cei trei artiști, lansată la începutul anului 2020.

În ceea ce privește tematica versurilor, FKA twigs vorbește despre afecțiune, protecție și aprecierea dragostei sale "prețioase". Headie One are o abordare diferită în versurile sale și se referă la nedreptatea rasială și brutalitatea poliției. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de FKA twigs împreună cu Emmanuel Adjei, acesta din urmă lucrând cu Beyonce, la albumul vizual "Black Is King".

FKA twigs, pe numele real Tahliah Debrett Barnett, este o cântăreață, compozitoare, producătoare și dansatoare britanică. Născută și crescută în Gloucestershire, ea a luat contact cu lumina reflectoarelor figurând inițial în background. A fost o vreme dansatoare pentru Kylie Minogue și Jessie J. Debutul în muzică a venit odată cu lansarea EP-urilor "EP1" (2012) și "EP2" (2013).

Albumul de studio de debut "LP1" (2014) a fost lansat cu o apreciere din partea criticilor, ajungând pe locul 16 în UK Albums Chart și numărul 30 în Billboard 200. Au urmat EP-ul "M3LL155X" (2015) și cel de-al doilea album de studio, "Magdalene" (2019).

Citește mai multe despre FKA twigs
Videoclipuri cu FKA twigs
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE