Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Connect-R feat. Amuly - Nonșalant

Connect-R a lansat prima sa colaborare cu Amuly și prima lui piesă trap - "Nonșalant". Aliniați la ultimele trenduri, cei doi artiști dezbat în versuri subiectul aroganței.

După R&B, soul, dance, rap și reggae, Connect-R încearcă și muzica trap, alături de Amuly, unul dintre cei mai apreciați artiști ai noului val. "Nonșalant" este rezulatul muncii colective a celor doi, muzica și versurile fiind semnate de Mihalache Ștefan (Connect-R) și Leonard George Croitoru (Amuly).

Anterior acestui single, Connect-R a lansat piesa "Îmi pare rău", alături de Phunk B, recent fiind invitatul Laurei Giurcanu în podcastul SEENcer și al lui Pepe în cadrul live-urilor sale de pe YouTube. Artistul pregătește lansare unui nou material de studio, ce ar trebui să apară în 2021.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

Citește mai multe despre AmulyConnect-R
Videoclipuri cu AmulyConnect-R
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE