Urmărește-ne în Social Media

FKA twigs - jealousy (feat. Rema)

FKA twigs continuă să-și croiască drumul în muzică după propriile reguli. Piesa "jealousy", lansată împreună cu Rema, îmbină hip-hop-ul, drum and bass-ul și dancehall-ul, videoclipul regizat de Aidan Zamiri fiind inspirat de era Kate Bush.

"jealousy" se regăsește pe cel de-al treilea album de studio al artistei, "Caprisongs", lansat pe 14 ianuarie. Albumul conține 17 piese și include colaborări cu Pa Salieu, Daniel Caesar, Jorja Smith, Unknown T and Shygirl și, nu în ultimul rând, The Weeknd.

FKA twigs, pe numele real Tahliah Debrett Barnett, s-a născut în Gloucestershire, Anglia, având rădăcini jamaicane din partea tatălui și spaniole din partea mamei. Pentru o perioadă și-a promovat muzica fără a o asocia cu imaginea sa, părundu-i-se un experiment interesant. Primul EP a fost lansat în 2012, fiind urmat, la scurtă vreme de încă un EP.

Albumul de debut, "LP1", a apărut în 2014 și a urcat până pe prima poziție în topul UK Independent Albums, clasament realizat de Official Charts Company. Materialul a primit recenzii foarte bune și din partea criticilor, publicațiile AllMusic și The Independent acordându-i 5 stele din 5.

Cel de-al doilea album a fost lansat în 2019. "Magdalene" a devenit un nou succes în ochii criticilor, fiind plasat pe prima poziție în Topul celor mai bune albume ale anului 2019, o ierarhie stabilită de prestigioasa revistă Time. De pe acest material au fost extrase piese precum "Cellophane" și "Holy Terrain".

PUBLICITATE
Comentarii