Urmărește-ne în Social Media

FKA twigs - jealousy (feat. Rema)

FKA twigs continuă să-și croiască drumul în muzică după propriile reguli. Piesa "jealousy", lansată împreună cu Rema, îmbină hip-hop-ul, drum and bass-ul și dancehall-ul, videoclipul regizat de Aidan Zamiri fiind inspirat de era Kate Bush.

"jealousy" se regăsește pe cel de-al treilea album de studio al artistei, "Caprisongs", lansat pe 14 ianuarie. Albumul conține 17 piese și include colaborări cu Pa Salieu, Daniel Caesar, Jorja Smith, Unknown T and Shygirl și, nu în ultimul rând, The Weeknd.

FKA twigs, pe numele real Tahliah Debrett Barnett, s-a născut în Gloucestershire, Anglia, având rădăcini jamaicane din partea tatălui și spaniole din partea mamei. Pentru o perioadă și-a promovat muzica fără a o asocia cu imaginea sa, părundu-i-se un experiment interesant. Primul EP a fost lansat în 2012, fiind urmat, la scurtă vreme de încă un EP.

Albumul de debut, "LP1", a apărut în 2014 și a urcat până pe prima poziție în topul UK Independent Albums, clasament realizat de Official Charts Company. Materialul a primit recenzii foarte bune și din partea criticilor, publicațiile AllMusic și The Independent acordându-i 5 stele din 5.

Cel de-al doilea album a fost lansat în 2019. "Magdalene" a devenit un nou succes în ochii criticilor, fiind plasat pe prima poziție în Topul celor mai bune albume ale anului 2019, o ierarhie stabilită de prestigioasa revistă Time. De pe acest material au fost extrase piese precum "Cellophane" și "Holy Terrain".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Bill Skarsgard și cântăreața FKA twigs vor juca în adaptarea "The Crow"

Filmul cult "The Crow" (Corbul) va beneficia de o nouă variantă, în regia lui Rupert Sanders. În rolurile principale vor juca actorul Bill Skarsgard și cântăreața FKA twigs. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Brandon Lee, Bill Skarsgard, FKA twigs
Brandon Lee, Bill Skarsgard, FKA twigs │ FOTO: Miramax / Jimmy Kimmel Live / videoclip "Don't Judge Me" - capturi YouTube

Numeroase filme au beneficiat de-a lungul timpului de noi versiuni și adaptări. Unele au fost apreciate de fani și critici, altele nu s-au ridicat la nivelul originalului, dar toate au fost așteptate cu interes. Este și cazul peliculei "The Crow", care revine în atenția cinefililor cu o variantă proaspătă.

Actorul Bill Skarsgard, cunoscut mai ales pentru rolul clovnului Pennywise din filmul "It", va intra în pielea protagonistului Eric Draven. Alături de Skarsgard va juca FKA twigs, cântăreață și compozitoare nominalizată la Grammy. Remake-ul "The Crow" va fi regizat de Rupert Sanders ("Snow White and the Huntsman", "Ghost in the Shell"), pe un scenariu scris de Zach Baylin. "The Crow" este bazat pe romanul grafic creat de James O'Barr.

"<<The Crow>> este frumos, întunecat, poetic și uneori deranjant. Este o poveste de dragoste, pierdere, durere și răzbunare. Este o mare onoare să revedem emblematicele benzi desenate ale lui James O’Barr și să reimaginăm <<The Crow>> ca o voce prevestitoare a zilelor noastre", a declarat regizorul James O'Barr.

Povestea "The Crow" a fost prezentată pentru prima dată ca o carte de benzi desenate, lansată în 1989. În cadrul acesteia, Eric Draven și logodnica lui, Shelly, sunt uciși de grup de infractori. Draven este înviat de un corb și caută să se răzbune pe gașcă, urmărind și ucigând fiecare membru, având corbul ca ghid. Povestea a fost adaptată în filmul din 1994 regizat de Alex Proyas, cu Brandon Lee în rolul principal. Actorul a murit pe platourile de filmare, împușcat cu un pistol de recuzită.

VIDEO: Scenă din "The Crow" 1994

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5