Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: PAX Paradise Auxiliary - Nisipuri Mișcătoare

PAX lansează "Nisipuri mișcătoare", o piesă încărcată de optimism. Clipul îi are drept protagoniști pe Roxen, Cristina Floroiu, Florian Rus, Claudisky, Ana Petcu, Larisa Iordache, Karina Fetinca, Diana Brescan, Olivia Addams și Minelli.

Întreaga atmosferă de la filmări a fost una fantastică și, în ciuda frigului, toți artiștii și creatorii de conținut prezenți pe set s-au distrat, fetele au schimbat păreri despre diete și trucuri de make-up, iar băieții au fost responsabili cu glumele și energia bună.

"Nisipuri mișcătoare" dă o stare de bine și senzația că orice obstacol poate fi depășit și poate fi transformat în motivație și atingerea idelurilor.

Clipul a fost regizat de Șerban Racovițeanu, iar director de imagine a fost Paul Tatcu. Piesa a fost compusă de Theea Miculescu și Viky Red, scrisă de Theea și produsă de Viky Red.

Citește mai multe despre PAX (Paradise Auxiliary)
Videoclipuri cu PAX (Paradise Auxiliary)
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE