Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Love I’m Given

Ellie Goulding a lansat o nouă baladă pop, "Love I'm Given", cu un videoclip ce prezintă o ipostază sportivă a artistei. Tânăra britanică apare boxând şi este într-o formă de zile mari, alternând cadrele agresive din ring cu cele într-o rochie aurie amplă. Urmăreşte videoclipul în articol.

"Love I'm Given" sună a hit de la prima ascultare şi a piesă care se difuzează pe repeat la posturile radio. Percuţia aminteşte de marile single-uri de la Imagine Dragons şi este destul de ritmată încât să te facă să dai din cap uşor. Senzaţia pop britanică poartă rochii inedite în acest videoclip. E vorba despre creaţii haute couture ale designerului saudit Mohamed Ashi. Rochia aurie are şi o semnificaţie specială pentru Ellie, după cum chiar artista menţionează într-o postare pe Instagram:

Rochia aurie reprezintă momentul când ajungi la un loc de putere uriaşă, când ştii că eşti în cel mai puternic loc în care poţi să te afli, când ai acea reevaluare asupra dragostei şi iertării. "Love I'm Given" este despre acceptarea şi momentul când faci pace cu toate greşelile din viaţa ta şi îţi dai seama că primeşti aceeaşi dragoste înapoi pe care şi tu o oferi.

Clipul reprezintă lupta dintre calm şi haos. Ringul de box este în mod ciudat locul în care m-am simţit cea mai pură şi în control.

Look-ul lui Goulding a fost pus la punct de stilistul londonez Nathan Klein, care a lucrat cu Justin Timberlake şi Naomi Campbell, printre alţii. Cât despre designerul saudit menţionat mai sus, acesta s-a viralizat atunci când Beyonce i-a purtat creaţiile în videoclipul piesei "Black Is King". E vorba despre o ţinută specială, creată pe parcursul a 70 de ore şi care include o bustieră neagră şi pene exotice negre.

Ellie Goulding vine după lansarea celui de-al patrulea album de studio al său, "Brightest Blue". De pe acel LP provine şi acest nou single, iar tot de pe disc am putut asculta şi piesele "New Heights" şi "Power". La început de an britanica lansa colaborarea cu blackbear, "Worry About Me".

"Brightest Blue" a debutat pe 17 iulie 2020.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare