Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - New Heights | Official Live Performance

Ellie Goulding a lansat un videoclip filmat live pentru o baladă cu versuri puternice intitulată "New Heights". Melodia este inclusă pe albumul "Brightest Blue", cel de-al patrulea din cariera artistei.

Ellie Goulding ne amintește de perioada anilor '90, când vocile puternice ale divelor pop precum Mariah Carey și Whitney Houston dominau clasamentele muzicale. Noua piesă "New Heights", prezentată în versiune live, în colaborare cu VEVO, ne trimite cu gândul la acea perioadă, timbrul lui Ellie aducând prospețime formatului clasic de baladă pop.

"New Heights" se regăsește pe albumul "Brightest Blue", material ce ar fi trebuit să apară pe 5 iunie, însă a fost lansat în cele din urmă pe 17 iulie, amânarea fiind cauzată de pandemia de COVID-19.

Piesele de pe cel de-al patrulea disc al artistei britanice sunt împărțite în Side A și Side B, cele de pe partea A prezentându-ne felul în care Elllie s-a conectat la sinele interior, ajungând să se descopere așa cum nu o mai făcuse până acum, iar partea B este un alter ego al ei. "O parte este în întregime despre mine, iar cealaltă pune accentul pe colaborări. Aceea este partea mea mai jucăușă, să spunem. Mi s-a părut important să iau în considerare și acea parte a mea", a povestit Ellie pentru GMA.

În ziua lansării albumului, artista a scris într-o postare pe Instagram:

"Astăzi, ironic, mă simt complet eliberată de prejudecăți, simt doar lumina și iubirea tuturor. Albumul meu, "Brightest Blue", vorbește de la sine și sunt extrem de fericită că se lansează."

Pe noul album, ce a primit deja un review foarte bun din partea Metacritic, sunt incluse și single-urile anterioare ale artistei, "Power" și " Worry About Me".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3