Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Videoclip oficial: Corey Taylor - Black Eyes Blue

Corey Taylor a lansat un nou videoclip, cel al piesei "Black Eyes Blue", o piesă hard rock cu elemente country. Single-ul a debutat la final de iulie, iar acum primeşte şi un videoclip care îi ilustrează mesajul şi starea artistului, cea de angoasă între 4 pereţi. Puteţi urmări în articol acest clip descris ca "agorafobic".

"Black Eyes Blue" este al doilea single extras de pe primul album solo al lui Corey Taylor. Solistul Slipknot şi Stone Sour a pus prima trupă în standby şi a dizolvat al doilea grup, pentru a se axa pe cariera solo. Recent a aproximat şi când va părăsi trupa Slipknot totuşi. Cât despre primul său LP solo, acesta se numeşte "CMFT" şi va sosi 2 octombrie prin Road Runner Records. Până acum a fost prefaţat de acest single, dar şi de "CMFT Must be Stopped", piesa care a primit un clip înţesat de celebrităţi.

În noul clip, "Black Eyes Blue" îl vedem pe Corey mai puţin exuberant decât de obicei, luând-o razna între 4 pereţi. E probabil vorba despre senzaţia de prizonierat pe care am resimţit-o cu toţii în 2020 pe fondul pandemiei Covid-19. Artistul cutreiera mica sa fermă din preerie cu aerul unui leu în cuşcă. Colegii de trupă apar cântând pe canapea, pe scaun şi în alte ipostaze domestice. Corey este prins şi într-o buclă spaţială şi de fiecare dată când păşeşte peste pragul casei este teleportat înapoi în dormitor. Povestea se repetă de fiecare dată în mod frustrant.

Senzaţia e cât se poate de reală pentru artist, care avea programat un turneu european cu Slipknot, dar care s-a anulat din cauza pandemiei. Seria de show-uri avea să aducă trupa de metal alternativ inclusiv în România la final de iulie, dar concertul a fost amânat. Corey şi cei 8 colegi ai săi ne-au dat totuşi întâlnire la anul, tot pe final de iulie. Despre primul său album solo, Corey a declarat că este "cel mai plăcut disc pe care l-a înregistrat de la primul LP Slipknot încoace".

Înregistrările s-au făcut cu ajutorul unei trupe formate din chitaristul Christian Martucci de la Stone Sour, Zach Throne (chitarist), basistul Jason Christopher de la Prong, toboşarul Dustin Schoenhofer de la Walls of Jericho, dar şi Jay Ruston de la Stone Sour şi Steel Panther.

Citește mai multe despre Corey Taylor
Videoclipuri cu Corey Taylor
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE