Urmărește-ne în Social Media

BTS - Permission to Dance

BTS a lansat pe 9 iulie piesa "Permission to Dance" şi în buna tradiţie a grupului k-pop, noul single a cucerit imediat Trending-ul de pe YouTube. În doar 3 zile a strâns 123 de milioane de vizualizări şi l-a făcut şi pe Elton John să reacţioneze la această creaţie. Clipul se vede în articol şi avem detalii despre acest single în articol.

"Permission to Dance" se află acum pe locul 2 în topul global Spotify, care include cele mai ascultate 200 de piese. Melodia a primit 7.339.385 de stream-uri pe Spotify, de la lansarea sa de vineri, 9 iulie. Pe primul loc se afla "Beggin'", piesa formaţiei italiene Maneskin, care a câştigat Eurovision 2021 şi SanRemo 2021. Cântecul BTS a cucerit topurile Spotify din ţări precum Coreea de Sud, India, Rusia şi Arabia Saudită, unde e pe locul întâi.

Avem de-a face cu o piesă optimistă şi plină de energie, care încurajează ascultătorii să danseze şi să se simtă bine. În videoclip apar pe lângă cei 7 membri ai formaţiei k-pop şi oameni din toate ţările, culturile, vârstele şi sexele dansând liberi de prejudecăţi fix acolo unde îi găseşte pofta de dans. Invitatul special al acestui videoclip este balonul mov care tot urcă în văzduh. Spre final participanţii la dans îşi dau măştile jos şi zâmbesc în faţa camerei, din restaurante, holuri de şcoală, spălătorii de rufe şi poduri din Coreea de Sud.

Toate sub o mare de baloane mov, culoarea reprezentativă BTS şi care s-a regăsit şi pe ambalajul meniului McDonald's al formaţiei lansat în acest an. La final de clip vedem şi un soi de making of şi flashmob cu toţi partcipantii la clip, ce par a filma într-un deşert atemporal. Fanii BTS trebuie să ştie că "Permission to Dance" a fost compus parţial de Ed Sheeran. Acesta este doar al treilea cântec al băieţilor în limba engleză.

Pe lângă recunoaşterea din partea lui Elton John, chiar şi şeful Organizaţiei Mondiale a sănătăţii a reacţionat la acest hit. Tetros Adhanom a postat pe Twitter o scurtă secvenţă din clip în care artiştii din formaţie folosesc limbajul semnelor, crescând conştientizarea cu privire la problemele de auz. Cu această ocazie am aflat că 1.5 miliarde de persoane de pe glob sunt afectate într-o formă sau alta de probleme cu auzul.

Grupul BTS a fost invitat la emisiunea lui Jimmy Fallon, "The Tonight Show With Jimmy Fallon", unde a interpretat acest nou track alături de hitul "Butter". Ultimul album lansat de trupă a fost "Be" din 2020", iar tot anul trecut a sosit şi "Map of the Soul: 7". Pe 28 iunie "Butter" a devenit melodia cu cea mai lungă prezenţă în topul Hot 100, doborând recordul Aerosmith cu piesa "I Don't Want to Miss a Thing" după 23 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Un membru BTS a fost votat despre "cel mai frumos bărbat din lume"; Henry Cavill e pe locul 2

Chiar dacă topurile de frumuseţe feminină sau masculină par ceva din deceniul sau chiar secolul trecut, unii le găsesc încă destul de relevante încât să le facă subiect de ştiri. În acest an un sondaj realizat de TC Candler, un cont de Instagram care prezintă cele mai frumoase feţe din lume a decis că un membru BTS este cel mai frumos bărbat din lume.

Publicat

pe

RM BTS
RM BTS │ FOTO: BTS

TC Candler se descrie drept contul de Insta care desemnează 100 dintre cele mai frumoase, simetrice şi arătoase feţe din lume. Este urmărit de 1.2 milioane de persoane şi îşi alege câştigătorii în general pe final de an. De abia în decembrie vom afla marele câştigător, dar în acest moment cei mai votaţi sunt de departe RM (Kim Nam-joon), liderul trupei BTS şi Henry Cavill, starul din "The Witcher" şi "Man of Steel".

În sondaj au fost incluse figuri populare de la Hollywood, Bollywood şi din industria muzicală. Gurile rele spun că armata de fani BTS, BTS Army a votat masiv pentru a îl urca pe RM pe poziţia fruntaşă, dar şi Cavill îşi are fanii săi activi. Actorul este în ultima vreme împins în faţă de media şi insideri drept următorul James Bond, ales după retragerea lui Daniel Craig. Îl ştim de la începuturile carierei din "The Tudors", l-am apreciat în "Man of Steel" şi el este definiţia lui "The Witcher".

Nu e pentru prima dată când un membru BTS este apreciat pentru chipul său. În trecut Kim Tae-Hyung, cunoscut că "V" a ajuns în vârful acestei liste, depăşind nume precum Henry Cavill, Noah Mills, Robert Pattinson şi Brad Pitt. Personal sunt surprins că Harry Styles nu primeşte mai mult credit în acest sondaj.

Kim Nam-Joon are vârsta de 27 de ani, este născut în Seoul şi este cunoscut şi ca Rap Monster. A lansat primul său mixtape solo, "RM" în 2015, iar în 2018 venea al doilea, "Mono". A colaborat şi cu artişti internaţionali, precum Fall Out Boy şi Lil Nas X. Are o voce de bariton, poate schimba flow-ul uşor şi se pliază pe orice instrumental. În 2018 a primit Ordinul de Merit Cultural de la preşedintele sud-coreean, alături de colegii de trupă din BTS.

Henry Cavill a devenit cunoscut din 2001, din filmul "Laguna" şi a mai apărut în "Justice League", "The Man from UNCLE" şi "Mission Impossible - Fallout". E cunoscut şi ca un mare gamer, care îşi asamblează singur PC-urile şi e mare jucător de Witcher 3.

Citește în continuare

Lifestyle

BTS se destramă? Trupa K-pop anunţă o pauză pentru a se axa pe proiecte solo

BTS se destramă este o serie de cuvinte pe care fanii K-pop sperau să nu le audă vreodată. Cu perspectiva plecării băieţilor în armată, această despărţire părea iminentă şi aparent ar fi venit pe 14 iunie vestea. Trupa a anunţat într-un mesaj transmis fanilor că va lua o pauză, pentru ca artiştii din grup să se axeze pe proiecte solo.

Publicat

pe

BTS Live @ SNL
BTS Live @ SNL

Boy band-ul şi-a sărbătorit aniversarea cu numărul 9 transmiţând un mesaj fanilor, unul care i-a şocat: BTS ia o pauză. RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V şi Jungkook au oferit detalii despre planurile lor în cadrul "Festa", evenimentul de aniversare anual al iconurilor pop. Artiştii K-pop au declarat că au dorit să ia această pauză pentru a se axa pe proiecte solo şi "a învăţa să fie unul din nou". Trupa le-a mulţumit fanilor şi i-a îndemnat să se gândească la această mutare că la una necesară pentru a creşte ca grup.

S-au vărsat şi lacrimi, s-au recapitulat reuşite şi momente speciale din istoria grupului k-pop, iar clipul cu anunţul se vede mai jos:

BTS intra pe scenă muzicală în 2013, luând cu asalt topurile. În 2019 BTS a fost primul grup de la Beatles încoace care a avut 3 hituri pe locul întâi într-un an în Billboard Top 200. Au reuşit să vândă toate cele 90.000 de bilete ale concertului de pe Wembley în doar 90 de minute. Şi asta nu e o chestiune de azi, de ieri, deoarece în 2019 vânzările pentru turneul BTS au "buşit" site-ul Ticketmaster. Fanii lor nu sunt doar fani, sunt o armată loială, de altfel se şi numesc BTS Army.

Paralelele cu One Direction nu lipsesc, un alt boy band care a pus capăt poveştii sale din 2016 pentru a lăsa entităţile solo din grup să se dezvolte. Asta ne-am ales cu pop star-ul Harry Styles, care face furori cu noul său album. NSYNC e în pauză din 2002, iar Westlife şi Backstreet Boys au avut momentele lor de hiatus.

Trebuie totuşi să privim spre viitor, iar primul artist din BTS cu album solo este J-Hope, care va fi chiar headliner la Lollapalooza. Starul de 28 ani are deja LP-ul pregătit şi vom auzi piese noi la concertul din SUA. Suga are de asemenea câteva piese solo gata. Trebuie să vă reamintesc şi că artiştii din BTS au între 24 şi 29 de ani şi unii dintre ei trebuie să îşi execute în curând serviciul militar obligatoriu în Coreea de Sud (la 30 de ani). De fapt trebuia să îl execute de ceva vreme, dar au primit o amânare până la vârsta de 30 de ani.

Serviciul militar este de aproximativ 20 de luni şi trebuie executat între 18 şi 28 de ani. Până acum J-Hope, Suga şi RM au lansat mixtape-uri cu material original solo. Asta în vreme ce Jin şi Jimin, dar şi V au compus muzică pentru coloane sonore. Jungkook a lansat piesa solo "Stay Alive" chiar în acest an, produsă de către Suga. A primit 115 milioane de stream-uri în Spotify.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4