Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Meniul BTS de la McDonald's a ajuns în România; Ce include?

Fanii k-pop din România se vor bucura să afle că meniul dedicat trupei BTS de la McDonald's a ajuns şi în ţara noastră. Cel mai popular boy band din lume la ora actuală a primit un meniu la celebrul restaurant fast food, disponibil în ţara noastră între 11 iunie şi 8 iulie 2021. Se găseşte în toate restaurantele McDonald's din ţară şi avem detalii despre el mai jos.

Publicat

pe

Meniu BTS McDonald's 2021
Meniu BTS McDonald's 2021 │ FOTO: McDonald's Romania

BTS este o trupă compusă din 7 membri, care provine din Coreea de Sud şi are o popularitate uriaşă la nivel global. Provine din Seoul, este activă din 2013 şi are 7 membri. Cunoscuţi şi ca Bangtan Boys, muzicienii sunt Jin, Suga, J-Hope, RM,Jimin, V şi Jungkook. Iniţial acesta era un grup hip-hop, dar ulterior a evoluat spre pop, k-pop, a inclus şi elemente de R&B şi chiar EDM. Grupul a vândut zeci de milioane de albume la nivel internaţional, are la activ 6 premii Amerian Music Awards, 9 Billboard Music Awards şi 24 Golden Disk Awards.

Au fost nominalizaţi şi la premii Grammy şi Brit Award şi au desfăşurat campania anti violenţă Love Myself alături de UNICEF. Importanţa lor globală a ajuns atât de mare, încât grupul a ţinut două discursuri la ONU, la întrunirile 73 şi 75 ale ţărilor membre.

Ce include meniul McDonald's BTS?

Şi iată-ne ajunşi şi la meniul McDonald's BTS pentru fani. Compus din preparate adorate de cei 7 membri BTS, acest meniu include 9 bucăţi de Chicken McNuggets, sosuri Cajun şi Sweet Chili, în ediţie limitată şi alese de artişti. Sunt inspirate din meniul McDonald's din Coreea de Sud. Combinaţia de gust dulce-acrişor e de mare succes acolo, cu o uşoară picanterie şi o aromă a mustarului hot cu chili şi ardei din sosul Cajun. Toate sunt completate cu o porţie mare de cartofi prăjiţi şi o Coca-Cola mare.

Fanii au la dispoziţie şi Colecţia Logo de produse exclusive, concepute de BTS, disponibile din aplicaţia Weverse şi legate de acelaşi meniu special.

McDonald's a lansat şi o reclamă la preparatele sale, care include single-ul cel mai nou al trupei, "Butter". Puteţi comanda produsele atât prin serviciile de delivery din România, dar şi direct din restaurant. Noul meniu costă 24.3 lei. Acesta este un hit atât de mare, încât în Indonezia câteva restaurante au fost închise după ce au fost asaltate de fani şi nu s-au putut aplica restricţiile anti-Covid.

Trending