Urmărește-ne în Social Media

BTS - Dynamite

În universul BTS, totul este exploziv și colorat. "Dynamite" este un nou single al trupei K-POP ce va face publicul să danseze și să uite de pandemie, pentru vreo 4 minute cel puțin. Piesa este asezonată cu un videoclip ce îmbină lumea anime cu filmele hollywoodiene.

Nu ai cum să fii trist când totul în jurul tău este colorat în pasteluri, iar muzica disco se împletește cu pop-ul anilor '90 și-ți poartă pașii inevitabil spre ringul de dans. Aceasta pare a fi premisa de la care BTS a plecat atunci când a lansat videoclipul "Dynamite". Cei șapte băieți vor să ne facă să zâmbim și să ne bucurăm de viață, indiferent ce s-ar întâmpla.

După cum formația și-a obișnuit fanii, bucuria emanată de noul clip prin paleta coloristică este accentuată și de o coregrafie pe măsură. Realizată de Yong Seok Choi (Lumpens), aceasta propune publicului "mișcări mai simple [care sunt] conectate cu gust, permițând fiecărui membru să cânte și să se exprime după placul inimii lor".

BTS va interpreta live în premieră noul single "Dynamite" în cadrul galei MTV VMA, ce va avea loc pe 30 august. Trupa are în tolbă și câteva nominalizări la ediția de anul acesta, ce se va desfășura în condiții pandemice, fără fastul din anii precedenți.

Nici măcar pandemia nu a putut ține în frâu popularitatea trupei K-pop BTS. Pe 14 iunie, grupul a susținut un concert online ce a fost urmărit de peste 750,000 de persoane din 107 țări. Show-ul "Bang Bang Con: The Live" a durat o oră și 40 de minute și a oferit publicului o experiență interactivă, fanii având posibilitatea de a opta pentru unghiul din care urmăresc prestația, din cele 6 disponibile, și de a face zoom-uri pe membrii trupei în orice moment al desfășurării concertului.

Comentarii