Urmărește-ne în Social Media

Charlie Puth - Left And Right (feat. Jung Kook of BTS)

Charlie Puth și Jungkook, unul dintre membrii trupei BTS, și-au unit forțele pentru "Left And Right". Colaborarea celor doi este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Lansarea piesei "Left and Right" vine la doar o săptămână după ce duo-ul a oferit câteva indicii pe TikTok. Acum, nu doar că au confirmat oficial lansarea unei piese în colaborare, dar o prezintă și împreună cu un videoclip dinamic și colorat.

Melodia este compusă de Charlie Puth alături de Jacob Kasher. "Amintirile mă urmăresc în stânga și în dreapta / Te pot simți aici, te pot simți aici / Ocupi fiecare colț al minții mele", cântă Puth și Jungkook pe refren.

Noua piesă nu este prima interacțiune a celor doi artiști. În 2018, Jungkook i s-a alăturat lui Puth pe scenă pentru o interpretare a piesei "We Don’t Talk Anymore", la premiile MGA din Incheon, Coreea. Tot la acel eveniment, Puth i-a întors favoarea și a urcat pe scenă alături de Jungkook și de ceilalți membri BTS pentru o versiune specială a piesei "Fake Love".

Colaborarea dintre Charlie Puth și Jungkook confirmă veștile recente legate de trupa BTS. Membrii formației au anunțat că vor lua o pauză și se vor concentra pe proiecte solo.

Comentarii