Urmărește-ne în Social Media

Charlie Puth - Left And Right (feat. Jung Kook of BTS)

Charlie Puth și Jungkook, unul dintre membrii trupei BTS, și-au unit forțele pentru "Left And Right". Colaborarea celor doi este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Lansarea piesei "Left and Right" vine la doar o săptămână după ce duo-ul a oferit câteva indicii pe TikTok. Acum, nu doar că au confirmat oficial lansarea unei piese în colaborare, dar o prezintă și împreună cu un videoclip dinamic și colorat.

Melodia este compusă de Charlie Puth alături de Jacob Kasher. "Amintirile mă urmăresc în stânga și în dreapta / Te pot simți aici, te pot simți aici / Ocupi fiecare colț al minții mele", cântă Puth și Jungkook pe refren.

Noua piesă nu este prima interacțiune a celor doi artiști. În 2018, Jungkook i s-a alăturat lui Puth pe scenă pentru o interpretare a piesei "We Don’t Talk Anymore", la premiile MGA din Incheon, Coreea. Tot la acel eveniment, Puth i-a întors favoarea și a urcat pe scenă alături de Jungkook și de ceilalți membri BTS pentru o versiune specială a piesei "Fake Love".

Colaborarea dintre Charlie Puth și Jungkook confirmă veștile recente legate de trupa BTS. Membrii formației au anunțat că vor lua o pauză și se vor concentra pe proiecte solo.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

BTS a lansat o piesă nouă, "The Planet" - AUDIO

BTS a lansat o nouă piesă, intitulată "The Planet", special compusă pentru serialul animat "Bastions". Grupul K-pop nu a fost atât de activ în 2023, poate şi pentru că o parte din membrii săi sunt plecaţi în armată, mai precis J-Hope şi Jin.

Publicat

pe

BTS la gala AMA 2021
BTS la gala AMA 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Pe "The Planet" cântă toţi cei 7 membri BTS şi este prima apariţie a lor ca un grup complet de la piesa "Yet to Come" din 2022, de pe albumul compilaţie "Proof". Pe acel LP se aflau şi alte 3 melodii noi ale formaţiei. Noua piesă BTS va fi folosită ca temă centrală audio a serialulul "Bastions". Reţeaua sud-coreeană TV SBS a lansat intro-ul pentru serie cu ceva vreme în urmă, incluzând o parte din melodie.

Videoclipul animat lansat pentru noul single include personajele din "Bastion", care dansează pe melodie. Pe lângă BTS coloana sonoră "Bastions" include şi muzica de la Heize, LE SSERAFIM, BB Gils (fostele Brave Girls) şi AleXa. Serialul are premiera pe reţeaua TV SBS pe 14 mai. E despre un super erou la început de drum, care descoperă identitatea unui răufăcător care vrea să distrugă planeta.

Între timp BTS se pregăteşte să lanseze o carte non ficţională cunoscută ca "Beyond the Story: 10 Year Record of BTS", scrisă alturi de jurnalistul Myeongseok Kang.

Despre BTS trebuie să ştiţi că din 2022 încoace este cel mai bine vândut artist din toată istoria Coreei de Sud. A sărit de 30 de milioane de LP-uri. Anul 2023 e unul special pentru fanii BTS, deoarece în acest an se împlineşte un deceniu de la debutul formaţiei. Grupul a debutat în 2013 prin Big Hit Entertainment, cu albumul "2 Cool 4 Skool".

Pe 14 iunie 2022 formaţia anunţa o perioadă de pauză în activitate pentru a le permite membrilor săi să îşi efectueze stagiul militar obligatoriu, reglementat de statul coreean. Reuniunea va avea loc de abia în 2025. Jin, cel mai în vârstă membru s-a înrolat primul, pe 13 decembrie 2022. BTS a ajuns rapid una dintre cele mai influente trupe din lume, ţinând discursuri la ONU şi având iniţiative UNICEF. Trupa a avut şi întâlniri cu preşedinţii SUA din ultimul deceniu şi a primit Ordinul pentru Merite Culturale în Coreea de Sud.

Citește în continuare