Urmărește-ne în Social Media

Arra & Anastasia - Mon ami

"Mon Ami" este numele celui mai nou single lansat de Arra și Anastasia, o poveste muzicală despre o iubire purtată până la capătul Pământului, acolo unde doar cerul și nisipul sunt martori.

Cu versuri în limba franceză și arabă și un sound ce-ți va rămâne întipărit în minte, "Mon Ami" este prima colaborare dintre cei doi artiști. O coproducție Cat Music și Cartel Diem, single-ul este însoțit de un videoclip filmat în Iordania, în inima deșertului.

Piesa a venit ca un imbold de a încerca ceva cu totul diferit față de ce am mai cântat până acum. De la ritm, la povestea piesei și până la videoclip, toate elementele au construit o experiență aparte. Fiind o fire cameleonică, am răspuns provocării. Inițial înregistrasem refrenul în arabă, extrem de greu, dar cu ajutorul lui ARRA, am scos-o la capăt. Apoi ne-am dat seama că ar suna foarte bine și în franceză partea mea, așa că am apelat la textieri: Lexi și Anlora, care m-au ajutat și la pronunție. Filmarea videoclipului e o întreagă poveste cu peripeții pe care abia așteptăm să o împărtășim publicului. Am filmat în Iordania, avem cadre din locuri superbe în care s-au filmat și <<Aladdin>>, <<Star Wars>>, <<Dune>> și multe altele. Așadar, a fost multă muncă, dar am savurat fiecare moment. Sperăm să vă bucurați de rezultatul final!", a declarat Anastasia.

În 2012, Anastasia s-a făcut remarcată în cadrul show-ului X Factor, însă a renunțat la concurs pentru a-și lansa primul single din cariera solo. De-a lungul timpului, artista a lansat "Te iert", "E nebunie", "Ana", "Ce păcat" și "La revedere", piese compuse chiar de ea. Artista a compus și pentru cântăreți ca Lidia Buble, Lora, Nicole Cherry, Puya, Vanotek, Nicoleta Nuca, Fly Project și Andra.

Anastasiaa cântat alături de Puya piesele "Mâine e o nouă zi" și "Cu talent", cu Vunk piesa "Mi-e dor de tine" sau "Mexico", piesa celor de la Fly Project. Recent, ANASTASIA a lansat "Verde", primul single alături de NOSFE, despre lupta pe care doi îndrăgostiți o poartă pentru iubire și fericire.

Arra este un artist româno-palestinian care a fost remarcat de profesioniștii din industrie, dar și de public datorită prestațiilor excelente de pe scena Vocea României și Megastar. Muzica lui izvorăște din experiențele sale de viață, dar și din iubirea și împletirea ambelor culturi care i-au marcat destinul, cea palestiniană și română.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2