Urmărește-ne în Social Media

Puya și Anastasia - Cu Talent (Xsession Version)

Puya și Anastasia au lansat noul single ”Cu talent”. Melodia face parte din proiectul XessionMUSICVLOG, inițiat de Puya și Vescan.

Single-ul  ”Cu Talent” este compus în studioul Scandalos Music, pe textul lui Puya. Pentru această piesă, rapper-ul a ales să colaboreze cu Anastasia, noua solistă Scandalos Music.

“Este o piesă de atitudine și Anastasia este o artistă cu o atitudine aparte”, a declarat Puya.

Fanii lui Puya îl vor putea vedea pe artist live în cadrul turneului “Noi să fim sănătoși”, în concerte rapper-ul avându-i alături pe Vescan, Anastasia, Ester, Dj Amy și Dj Wicked. “Noi să fim sănătoși” este un spectacol de peste 90 de minute și include atât hiturile artiștilor implicați, cât și noile piese lansate anul acesta.

XessionMUSICVLOG, în cadrul căruia este lansat și single-ul ”Cu talent”, este un proiect Scandalos Music inițiat de Puya și Vescan, prin care cei doi artiști au în plan lansarea mai multor piese pe parcursul anului 2016. Lansările au loc săptămânal. Dintre ultimele piese lansate amintim “Las-o” –Vescan feat. Florin Ristei, “Mâine e o nouă zi” – Puya cu Anastasia, “Pasiune” – Puya cu Elena Ionescu si Vescan.

Xsession va prezenta săptămâna viitoare noul single Ester, o solistă care și-a făcut debutul alături de Vescan anul trecut cu “Sub aripa ta”, piesă ce a atins aproape 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii