Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Zdob și Zdub

Zdob și Zdub De peste 20 de ani, Zdob și Zdub a găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un mix muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele Zdob și Zdub combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant.

Zdob si Zdub are în discografie opt albume, a susținut sute de concerte în peste 30 de țări, a participat la zeci de festivaluri de importanță internațională, cucerind publicul prin energia și autenticitatea lor.

Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers sau Linkin Park.

Următoarele evenimente cu Zdob și Zdub


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Zdob și Zdub

Zdob și Zdub & Orchestra Fraților Advahov feat. Surorile Osoianu — Miorița (Vis de iarnă 2021)

Zdob și Zdub & Orchestra Fraților Advahov feat. Surorile Oșoianu - Miorița (Vis de iarnă 2021)

Zdob și Zdub a lansat o nouă versiune a piesei "Miorița", înregistrată în colaborare cu Orchestra Fraților Advahov și Surorile Oșoianu. Clipul ce acompaniază această variantă a melodiei a fost filmat în cadrul concertului "Vis de Iarnă".

Sore / Roman Yagupov / Lora (1000 de secunde Live)

"2000 de secunde LIVE", un proiect care aduce online artiștii din portofoliile MediaPro Music și Universal Music România

MediaPro Music și Universal Music România lansează proiectul "2000 de secunde LIVE" cu artiștii din portofoliu. Împărțit într-un set de patru filmulețe cu refrene interpretate a capella, proiectul vine ca un îndemn de a sta în casă și a ne bucura de muzică.

Zdob și Zdub — Statu-Palmă-Barbă-Cot (Bestiarium live)

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa "Statu-Palmă-Barbă-Cot". Vizualul este realizat în timpul unui concert susținut de trupă la Chișinău. Ești invitat să îl urmărești.

Zdob și Zdub x Irina Rimes - Sânziene

Zdob și Zdub x Irina Rimes - Sânziene

Zdob și Zdub și Irina Rimes ne cântă despre "Sânziene" într-un videoclip ce îmbină tradiția cu modernitatea. Melodia se regăsește pe albumul "Bestiarium" al trupei din Republica Moldova.

Zdob și Zdub lansează "Bestiarium", un album inspirat de relația om-natură

Formaţia Zdob şi Zdub lansează albumul "Bestiarium", al zecelea material discografic din carieră. O colecţie de 14 melodii, discul include o singură colaborare, cu Irina Rimes, pentru piesa "Sânziene".

Zdob si Zdub - Colindul leului

Zdob și Zdub - Colindul leului

Zdob și Zdub a lansat videoclipul noului single "Colindul Leului". Piesa este o capodoperă din patrimoniul folclorului românesc, ce l-a inspirat pe Mihai Gîncu (compozitor Zdob și Zdub) să creeze o melodie meditativă, presărată cu elemente muzicale africane.

Zdob si Zdub - Lupul solitar

Zdob și Zdub - Lupul solitar

Zdob și Zdub a lansat videoclipul noului single ”Lupul solitar”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Bestiarium”, ce va fi lansat toamna aceasta.

Zdob si Zdub - India ma cheama

Zdob și Zdub - India mă cheamă

Inspirată de recentele călătorii, trupa Zdob și Zdub lansează piesa ”India mă cheamă”. Melodia va fi inclusă pe următorul album al formației, ”Bestiarium”.

Zdob si Zdub - Omul liliac

Zdob și Zdub - Omul liliac

”Dansează indiferent ce s-ar întâmpla”, ne transmite trupa Zdob și Zdub prin versurile și videoclipul haios al noului single ”Omul liliac”. Melodia este dedicată celor care se simt singuri în jungla urbană și adulților cu suflete de copii.

Roman Iagupov (Zdob și Zdub): "Mereu trebuie să ai curaj și să nu te temi de nimic"

Zdob și Zdub a luat parte la proiectul ALTOrchestra 100, prilej cu care am stat de vorbă cu solistul Roman Iagupov despre cariera lor de aproape 25 de ani, inspirație, provocări și lecții învățate.

Zdob si Zdub feat. Loredana & Лигалайз - БАЛКАНА МАМА / BALKANA MAMA

Zdob și Zdub, Loredana Groza și Ligalize - Balkana Mama

La o margine de lume, într-o zi înseninată, o piesă simbol ‘s-a născut’. De pe cele două maluri ale Prutului și a râului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii și anunță o colaborare ce sparge granițele - “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, Loredana și rapper-ul Ligalize.

Zdob și Zdub

Zdob și Zdub a lansat piesa "Ursul" - AUDIO

Zdob și Zdub a lansat o piesă nouă, intitulată "Ursul". Cu această melodie, trupa întâmpină primăvara.

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum

Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La cârciuma de la drum

Loredana a colaborat cu Zdob și Zdub și Skizzo Skillz pentru o reinterpretare a unuia dintre cele mai îndrăgite și mai vechi cântece de petrecere: ””La cârciuma de la drum””.

Concert aniversar Zdob și Zdub - 20 de ani la Arenele Romane pe 17 ianuarie 2016

20 de ani de Hardcore Moldovenesc alături de Zdob și Zdub

Pe 17 ianuarie 2016, am sărbătorit cu mic, cu mare, 20 de ani alături de Zdob și Zdub la Arenele Romane. Deschiderea concertului și încălzirea atmosferei a fost realizată pe ritmuri de jazz și funk de trupa Cuibul.

Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar

Zdob și Zdub - Sunt hoinar, sunt lăutar

Trupa Zdob și Zdub a intrat în noul an cu un cadou pentru publicul său: un videclip pentru piesa “Sunt hoinar, sunt lăutar”. Noul single se regăsește pe albumul-compilație “20 de veri” și a fost inspirat de filmul cult “Lăutarii” (1971), al regizorului moldovean Emil Loteanu.

Zdob și Zdub - Caloianul

Zdob și Zdub - Caloian

Trupa Zdob și Zdob începe anul 2016 cu un nou videoclip, filmat pentru piesa ”Caloian”. Melodia se regăsește pe noul album “20 de veri”, ce va fi lansat

Zdob si Zdub - La o margine de munte

Zdob și Zdub - La o margine de munte

Zdob și Zdub a lansat un videoclip nou, pentru piesa ”La o margine de munte”. Single-ul va fi inclus pe un album-compilație, ce marchează împlinirea a 20 de ani de activitate a formației.

Zdob și Zdub concertează în iulie la festivalul Shine 2015

Trupa Zdob și Zdub va concerta în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Shine, programat în perioada 4 - 5 iulie la Arenele Romane din București. Headlinerii acestei ediții sunt belgienii de la Triggerfinger și trupa Vama.

Zdob și Zdub - Om cu inima de lemn

Zdob și Zdub – Om cu inima de lemn

Zdob și Zdub a lansat un videoclip pentru piesa “Om cu inimă de lemn”, inclusă pe cel mai recent album, “Basta Mafia”. “Aveți curajul să iubiți!”, ne spun membrii formației prin versurile melodiei și noul clip.

Single nou Zdob și Zdub - "Lângă Codrii de Aramă" - LIVE VIDEO

Zdob și Zdub a lansat o nouă piesă, intitulată "Lângă Codrii de Aramă". Melodia este extrasă de pe albumul “Basta Mafia”, lansat în România anul trecut.

Vunk - Ne Facem Auziți

Vunk și ai Noștri - Ne facem auziți

Vunk a lansat videoclipul celui mai recent single, “Ne facem auziți”, un imn al generațiilor care vor o schimbare reală și un îndemn pentru publicul mai multor generații de artiști de a lua atitudine și de a fi responsabili.

Equilibrium

Noi confirmări la Artmania Festival 2014: Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera

Equilibrium, Zdob şi Zdub și Alternosfera sunt cele mai noi confirmări la Artmania Festival Sibiu 2014. Equilibrium va cânta sâmbătă în Vampires’ Den, în locul conaţionalilor lor din Crematory, care şi-au amânat apariţia pe anul viitor, la ediţia aniversară ARTmania.

Zdob și Zdub concertează la Media Music Awards

Zdob și Zdub va concerta pe 19 septembrie la Sibiu, în cadrul Media Music Awards. La eveniment vor fi premiați cei mai buni artisti ai momentului, criteriul de departajare fiind difuzarile radio-Tv-online.

Zdob și Zdub a lansat un nou clip - "Trece vremea omului" - VIDEOCLIP

Zdob și Zdub a lansat al doilea videoclip de promovare pentru albumul "Basta Mafia". Acesta poartă numele "Trece vremea omului" și a fost filmat în clubul A38 din Budapesta.

Concert Zdob și Zdub în Garajul Europa FM

Miercuri, 19 iunie, de la ora 19:30, Zdob și Zdub, una dintre cele mai îndrăgite formații moldovene, vine în Garaj Europa FM pentru a susține un show incendiar.

Cu ritm de electrocobză prins de călcâie, Zdob și Zdub a încins hora frăției - FOTO

Recenzia concertului Zdob și Zdub de la Hard Rock Cafe de pe 12 aprilie 2013. Galerie de fotografii, setlist și impresii despre formatia Cuibul, din deschidere.

Moldovenii s-au născut într-o zi cu voie bună, ne spune Zdob și Zdub - VIDEOCLIP

Voie bună pe muzică moldovenească ”hard core” ne transmit cei de la Zdob și Zdub în noul clip realizat pentru piesa Moldovenii s-au născut. Melodia este dedicată ”tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasă și departe de ea..”

InfoMusic vă oferă un Mărțișor muzical

Top 10 melodii de primăvară

Reascultă cele mai frumoase 10 melodii despre Primăvară! Primește această recomandare drept un Mărțișor muzical din partea echipei InfoMusic pentru toate gusturile.

CLOSE
CLOSE