Urmărește-ne în Social Media

r&b, rap, rock, world music

Zdob și Zdub

Poster eveniment Zdob și Zdub

Pe 23 martie, Zdob și Zdub va lansa single-ul "Floarea Soarelui", în cadrul unui concert din Legend Pub Iași. Invitații speciali sunt cei de la trupa Cuibul, care, la rândul lor, vor lansa un nou single.

Bilete concert Zdob și Zdub la Legend Pub

  • Acces General - 105,95 lei

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele  transmit ceva din energia descătuşată a spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari de peste Prut. Cu o activitate artistică de peste 30 de ani, opt albume lansate în română, rusă și engleză, Cuibul este o trupă-cult reprezentativă a scenei muzicale din Republica Moldova, invitată să cânte și în deschiderea unor importante nume internaționale precum The Cardigans și Morcheeba.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 martie 2023. Ref #152953

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.