Urmărește-ne în Social Media

rap, rock

KULT Fest 2022

Poster eveniment KULT Fest 2022

Cea de-a cincea ediție KULT Fest va fi găzduită la Piatra Neamț, în mijlocul naturii, pe terenul Bazei Hipice "Col. Virgil Bărbuceanu", în weekend-ul 30 - 31 iulie. Socializarea, distracția, bucuria și aventură sunt elementele principale, care alături de muzica bună conturează un festival de neuitat.

Bilete KULT Fest 2022

  • Bilet Adult / zi = 50 lei
  • Bilet Copil (6-14 ani) / zi = 25 lei
  • Abonament Adult / 2 zile = 75 lei
  • Abonament Family 3 / 2 zile = 125 lei
  • Abonament Family 4 / 2 zile = 150 lei

*Copiii care nu au împlinit 6 ani până pe 30 iulie au accesul gratuit în festival, însoțiți de un părinte.
**Toate biletele achiziționate pentru ediția din 2020, amânată din cauza pandemiei, rămân valabile.

Program artiști:

  • 30 iulie - Missed Call The Kryptonite Sparks Argatu și Moș Martin Spike
  • 31 iulie - Robin & The Backstabbers Zdob și Zdub

Vor fi două zile pline de muzică și activități în aer liber pentru toate vârstele! De la zboruri cu balonul cu aer cald care te fac să te gândești la romanele lui Jules Verne la demonstrații de echitație, plimbări cu caiace și biciclete electrice. Nu vor lipsi spectacolele pentru copii și atelierele educaționale. Pentru cei mai gurmanzi va fi pregătită o zonă de street food.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iulie 2022. Ref #148062

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.