Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zdob și Zdub concertează în aprilie la Arenele Romane din București

Zdob și Zdub, trupa care îmbină hardcore-ul și folclorul balcanic într-un mod plin de originalitate, revine la București pentru un nou show exploziv. Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie, la Arenele Romane.

Publicat

pe

Zob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul" (Imagine din videoclipul oficial)
Zob și Zdub & Frații Advahov - "Trenulețul" (Imagine din videoclipul oficial) │ FOTO: Captură YouTube

Cu aceeași energie debordantă, trupa care duce orice public în lumea dansului și a cântului la unison, promite publicului o reîntâlnire memorabilă. De la elementele de hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și triluri de fluier sau trompeta tradițională, hiturile "DJ Vasile", "Zdubii bateţi tare", "Bunica bate doba", "Moldovenii s-au născut" sau "Bună dimineața" vor fi nelipsite din playlist-ul concertului de la Arenele Romane și reprezintă garanția unui show crossover inegalabil.

Bilete pentru concertul Zdob și Zdub de la Arenele Romane:

  • Cat.I – 99 lei –Tribună;
  • Cat.II – 79 lei – Gazon;

În perioada Early Bird, până la data de 11 aprilie 2022, spectatorii interesați își pot procura biletele la prețul de

  • 89 lei – Cat.I (Tribună);
  • 69 lei – Cat.II (Gazon);

În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la prețul de:

  • 109 lei – Cat.I (Tribună);
  • 99 lei – Cat.II (Gazon).

Cu prilejul concertului de la Arenele Romane, Zdob și Zdub își va face încălzirea pentru participarea la concursul Eurovision din acest an. Republica Moldova va fi reprezentată la Eurovision de celebrii frați Advahov și Zdob și Zdub cu piesa "Trenulețul". Aceasta a fost lansată în luna decembrie a anului trecut, odată cu reluarea circulației trenului Chișinău-București, și se bucură de aprecierea fanilor de pe cele două maluri ale Prutului. Pe Youtube, videoclipul oficial al piesei "Trenulețul" numără, până în prezent, peste 4 milioane de vizualizări.

De-a lungul timpului, Zdob și Zdub a evoluat pe aceeași scenă cu formații de renume mondial: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against the Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin' Criminals, Linkin Park ș.a.

Trupa a susținut turnee în peste 50 de țări europene. Printre festivalurile importante la care a participat se numără: Ungaria – Sziget; Danemarca – Roskilde; Serbia – Exit; Franța – Sin Fronteras; Belgia - Esperanzah!; Elveția - Open Air Gampel; Germania - Krefelder Folkfest, Tanz&Folk Festival Rudolstadt, S.O.M.A.; Republica Cehă - Rock For People, Colours Of Ostrava; Republica Slovacă - Aerorock, OKEY Leto Fest, Hodocvas; Polonia – Woodstock; România - Fete de la Musique, Cerbul de Aur, Stufstock, Peninsula, Folk You, ș.m.a; Olanda – EuroSonic, Mundial; Rusia – Maxidrom, Nashestvie, Krilya ș.a. Zdubii au lansat 10 albume, inslusiv la case de discuri internaționale.

Comentează

Trending