Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Juriul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO

VH2

Următoarele evenimente cu VH2

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre VH2

Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

VH2 - Dor de voi

VH2 a lansat un nou single, intitulat ”“Dor de voi””. Aceasta este prima piesă înregistrată de Gabriel Cotabiță alături de VH2 după evenimentul nefericit de anul trecut.

VH2 a lansat un nou clip, "Schimbă Ceva" - VIDEOCLIP

Trupa VH2 a lansat un nou videoclip intitulat "Schimbă Ceva". Melodia a fost lansată în luna septembrie și este compusă de Mihai Pocorschi şi Gabriel Cotabiţă.

VH2 - "Când vine vara"

VH2 a lansat "Când vine vara" - LYRIC VIDEO

Dacă toamna se numără bobocii, în iunie numărăm piesele cu tematică de sezon. "Când vine vara" este noul single VH2, în ton cu vremurile însorite ce ne așteaptă pentru cel puțin 3 luni de acum înainte.

Status Quo in concert la Sala Palatului pe 17 octombrie 2012

RECENZIE: Status Quo, boogie fără vârstă - FOTO

Muzica nu are vârstă - este gândul persistent in timpul concertului Status Quo de la Sala Palatului din Bucureşti. Citeste recenzia concertului si vezi galeria foto pe InfoMusic.

Gabriel Cotabita (VH2) in concert la Sala Palatului

Poze cu trupa VH2 in deschiderea concertului Status Quo la Sala Palatului

Mihai Pocorschi, Gabriel Cotabiţă, Cătălin Căţoiu, Eugen Sonia, Cătălin Tuţă Popescu, Răzvan Lupu şi tânărul Vladimir Pocorschi au dat energie timp de jumătate de oră publicului venit sa vadă concertul Status... Continuare »

Trupa VH2 - 2012

VH2 va deschide concertul Status Quo de la Sala Palatului

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.

Concert VH2 in garajul Europa FM

VH2 aniversează 10 ani, live în Garajul Europa FM

Gabi Cotabiță, Mihai Pocorschi, Cătălin Popescu, Soe, Lapi, Vladimir Pocorschi și Țeavă vor aniversa 10 ani de VH2 printr-un concert ca la începuturi. Cum orice început are și un garaj în poveste, Europa FM le pune la dispoziție spațiul generos pentru o cântare radio-live.

Concert Roxette- Schita acces

Marie (Roxette) își sărbătorește ziua de naștere la București

Întrucât mai sunt câteva zile până la concertul Roxette de la București, echipa de producție se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ca trupa să se simtă... Continuare »

VH2

VH2 lansează un nou album

VH2 va lansa albumul "2" printr-un concert ce va avea pe18 mai 2011 de la ora 20:30 în the Silver Church Club din București. VH2 a fost înființată de Gabriel... Continuare »

VH2

VH2 și Magnolia pe aceeași scenă cu Roxette

Trupele VH2 și Magnolia vor cânta în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena. VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături... Continuare »

CLOSE
CLOSE