Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

VH2 a lansat "Când vine vara" - LYRIC VIDEO

Dacă toamna se numără bobocii, în iunie numărăm piesele cu tematică de sezon. "Când vine vara" este noul single VH2, în ton cu vremurile însorite ce ne așteaptă pentru cel puțin 3 luni de acum înainte.
VH2 -

VH2 - "Când vine vara"

Dacă toamna se numără bobocii, în iunie numărăm piesele cu tematică de sezon. "Când vine vara" este noul single VH2, în ton cu vremurile însorite ce ne așteaptă pentru cel puțin 3 luni de acum înainte. Muzica, textul și orchestrația îi aparțin lui Mihai Pocorschi. Clipul cu versuri realizat pentru această piesă poate fi urmărit mai jos.

VH2 - "Când vine vara"

VH2 - "Când vine vara"

"Precum vă promiteam, când vine vara, vine și noul single VH2! Deocamdată un lyric video. Sperăm să fi meritat așteptarea!", au transmis pe contul oficial de Facebook membrii formației VH2.

Acesta este mesajul care a însoțit noul lyric video al formației VH2. În așteptarea unui nou album și a unui videoclip, piesa oferă publicului un indiciu cu privire la materialele viitoare, fiind, de asemenea, un single potrivit pentru sezonul de vară.

Trupa VH2  a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, fiind una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan "Lapi" Lupu - tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu - keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backing vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass și Cătălin "Țeavă" Cătoiu – percuție.

Primul single al trupei, “Trece vremea”, a fost extrem de bine primit de public. Primul album VH2 intitulat "Greatest Hits" a fost reeditat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând alături de single-ul omonim piese precum “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”. Cel mai recent album VH2 a fost lansat în 2012. "2-VH2" cuprinde 10 piese și un radio edit ca bonus track. Trupa pregătește pentru această toamnă un nou material, de data aceasta fiind vorba de unul live.

În octombrie 2012 trupa a cântat în deschiderea primului concert Status Quo din România, cu un an în urmă VH2 întreținând atmosfera în preambulul concertului Roxette.

VH2 - "Când vine vara" (Lyric Video)

Citește mai multe despre VH2
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Iartă-mă", ne spune Direcția 5 - VIDEOCLIP

Direcția 5 a lansat videoclipul piesei "Iartă-mă", single dezvăluit publicului chiar de 8 martie, un cadou-declarativ adresat tuturor femeilor.

Închide