Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

VH2 a lansat un nou clip, "Schimbă Ceva" - VIDEOCLIP

Trupa VH2 a lansat un nou videoclip intitulat "Schimbă Ceva". Melodia a fost lansată în luna septembrie și este compusă de Mihai Pocorschi şi Gabriel Cotabiţă.

VH2

Trupa VH2 a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Schimbă Ceva", care poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia a fost lansată în luna septembrie și este compusă de Mihai Pocorschi şi Gabriel Cotabiţă. Clipul este regizat de Bogdan Păun.

Trupa VH2  a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, fiind una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan "Lapi" Lupu - tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu - keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backing vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass și Cătălin "Țeavă" Cătoiu – percuție.

Primul single al trupei, “Trece vremea”, a fost extrem de bine primit de public în timp ce primul album VH2, intitulat "Greatest Hits", a fost reeditat sub numele “Dacă n-ai iubi”. Alături de single-ul omonim albumul conține piese precum “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai” sau “Nu-mi mai pasă”. Cel mai recent album VH2, "2-VH2", a fost lansat în 2012 și cuprinde 10 piese și un radio edit ca bonus track. Trupa pregătește pentru această toamnă un nou material, de data aceasta fiind vorba de unul live.

În octombrie 2012 trupa a cântat în deschiderea primului concert Status Quo în România, iar cu un an în urmă a încălzit atmosfera în preambulul concertului Roxette.

VH2 - "Schimbă Ceva"

Citește mai multe despre VH2
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Connect-R a lansat "Noi Ne Potrivim" - VIDEOCLIP

Connect-R a dezvăluit videoclipul piesei "Noi Ne Potrivim", single-ul lansat de artist în septembrie. În clip, jocul contrastelor creează legătura...

Închide