Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

VH2 lansează un nou album

Publicat

pe

VH2
VH2

VH2VH2 va lansa albumul "2" printr-un concert ce va avea pe18 mai 2011 de la ora 20:30 în the Silver Church Club din București.

VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături de care au venit Cătălin Tuță Popescu (clape, backround vocals), Răzvan Lupu (tobe, backround vocals), Vladimir Pocorschi (chitară, backround vocals), Eugen Sonia (bass) și Cătălin Cățoiu (percuție).

“Trece vremea”, primul lor single a fost foarte bine primit de public și a precedat apariția albumului de debut VH2 intitulat “Greatest Hits”. Materialul a fost reediat un an mai târziu și a fost lansat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând single-ul omonim și piese precum: “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”.

După ce albumu de debut le-a adus un succes nesperat, trupa VH2 revine în atenția fanilor cu discul intitulat simplu și sugestiv “2”.

Materialul va include zece melodii și va putea fi ascultat și în cadrul show-ului pe care cei de la VH2 îl vor susține în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena din București.

Trending