Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

VH2 aniversează 10 ani, live în Garajul Europa FM

Gabi Cotabiță, Mihai Pocorschi, Cătălin Popescu, Soe, Lapi, Vladimir Pocorschi și Țeavă vor aniversa 10 ani de VH2 printr-un concert ca la începuturi. Cum orice început are și un garaj în poveste, Europa FM le pune la dispoziție spațiul generos pentru o cântare radio-live.

Publicat

pe

Concert VH2 in garajul Europa FM
Concert VH2 in garajul Europa FM

Astăzi pe 9 mai, Gabi Cotabiță, Mihai Pocorschi, Cătălin Popescu, Soe, Lapi, Vladimir Pocorschi și Țeavă vor aniversa 10 ani de VH2 printr-un concert ca la începuturi. Cum orice început are și un garaj în poveste, Europa FM le pune la dispoziție spațiul generos pentru o cântare radio-live. Nu de alta, dar șoferii postului și-au luat demult gândul că ar mai putea gara la subsol, locul intrând demult în circuitul concertelor live spre bucuria amfitrionului George Zafiu.

“Acum zece ani, ne-am gândit să facem o trupă, am făcut piesa Trece vremea, piesa care a fost difuzată de Europa FM. Ulterior am filmat și un videoclip, iar restul a venit de la sine. Practic, legătura trupei cu Europa FM este una foarte puternică, încă de la începuturi și de aceea am ales să facem acest concert de zece ani în Garaj. Întotdeauna te intorci la prima dragoste”, semnează VH2.

Concert VH2 in garajul Europa FM

Cel mai recent album VH2 este intitulat “2”, include zece piese și un radio edit ca bonus track. Acestea sunt compoziții noi semnate VH2 și acoperă subgenuri extrem de diferite, de la country-rock, până la rock alternativ, trecând prin rock ballad și classic pop rock.

Concertul din Garajul Europa FM va fi transmis în direct pe radio dar și pe site  miercuri, 9 mai, de la ora 19.30.

 

Trending