Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

VH2 - concert aniversar

Poster eveniment VH2 - concert aniversar

Cu o identitate muzicală bine definită şi o componenţă ce stârneşte interesul oricărui iubitor de sonorităţi rock, trupa VH2 sărbătoreşte 20 de ani de carieră, pe 17 februarie la Hard Rock Cafe. Gabriel Cotabiţă se alătură grupului de care şi-a legat vreme îndelungată destinul artistic cu ocazia acestui concert aniversar şi promite un recital ce va rămâne în inima tuturor celor prezenţi.

Bilete concert VH2 la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 125 lei
  • Acces General (loc la masă în sală) - 95 lei
  • Fără loc, în picioare - 65 lei

În concertul de la Hard Rock Cafe se vor auzi piesa emblemă "Trece vremea", dar şi multe alte hituri ce au cucerit inima publicului şi primele poziţii în topurile muzicale. Printre ele se numără: "Fiecare zi fãrã tine", "Dacă n-ai iubi", "Atunci când ai plecat", "Imposibila uitare", "Stele în palma ta".

20 de ani de VH2 înseamnă mii de spectacole, în cluburi, săli sau pe stadioane, 3 albume, peste 15 single-uri şi, înainte de toate, dragoste pentru muzică.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 ianuarie 2023. Ref #151962

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.