Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Marie (Roxette) își sărbătorește ziua de naștere la București

Publicat

pe

Concert Roxette- Schita acces
Concert Roxette- Schita acces

Întrucât mai sunt câteva zile până la concertul Roxette de la București, echipa de producție se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ca trupa să se simtă ca acasă.

Organizat de Emagic, concertul va avea loc pe data de 30 mai, la Zone Arena, în deschiderea show-ului urmând să concerteze trupele VH2 și Magnolia.

Marie, solista formației suedeze, își sărbătorește ziua de naștere chiar în ziua evenimentului, bucurându-se astfel de un tratament aparte, backstage-ul, dressing room-ul, precum și cabina sa fiind ornate cu flori și lumânări.

Concert Roxette- Schita acces

Evenimentul va fi deschis de trupa Magnolia la ora 18:00, fiind apoi urmată de VH2 și Roxette. Spectacolul se va termina la ora 22:00.

Accesul se va face din Bd. Barbu Văcărescu, pe cele două intrări în funcție de zona de acces dată de bilet. Este interzis accesul cu: sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, dacă plouă, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

Este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, publicul având la dispoziție următoarele variante: metrou - Magistrala 2, Stația Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Biletele pentru acest spectacol mai pot fi achiziționate din magazinele Diverta, la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și The Ark. În limita disponibilității, bilete se vor găsi și în ziua evenimentului la casa de bilete Zone Arena.

Comentează

Trending