Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

VH2 va deschide concertul Status Quo de la Sala Palatului

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.

Publicat

pe

Trupa VH2 - 2012
Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Anul trecut formația a mai cântat în deschiderea formației Roxette, un alt eveniment organizat la București de Emagic.

Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2  a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, fiind una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan "Lapi" Lupu - tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu - keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backing vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass și Cătălin "Țeavă" Cătoiu – percuție.

Primul single al trupei, “Trece vremea”, a fost extrem de bine primit de public. Primul album VH2 intitulat "Greatest Hits" a fost reeditat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând alături de single-ul omonim piese precum “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”. Cel mai recent album VH2 a fost lansat în 2012.  "2-VH2" cuprinde 10 piese și un radio edit ca bonus track. Trupa pregătește pentru această toamnă un nou material, de data aceasta fiind vorba de unul live.

Concertul Status Quo de la București este organizat de Emagic, biletele fiind disponibile la mai multe categorii de preț: 95, 160, 225, 285, 385 lei. Informații despre modul de achiziție găsiți în pagina concertului din agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Status Quo in Romania
Concerte miercuri, 17 octombrie 2012

Status Quo

Loc
Sala Palatului

Trending