Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

VH2 va deschide concertul Status Quo de la Sala Palatului

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.
Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00. Anul trecut formația a mai cântat în deschiderea formației Roxette, un alt eveniment organizat la București de Emagic.

Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2 - 2012

Trupa VH2  a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, fiind una dintre cele mai iubite formații românești din ultimii 25 de ani. Cei doi fac echipă cu Răzvan "Lapi" Lupu - tobe, backing vocals, Cătălin Tuta Popescu - keyboards, backing vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backing vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass și Cătălin "Țeavă" Cătoiu – percuție.

Primul single al trupei, “Trece vremea”, a fost extrem de bine primit de public. Primul album VH2 intitulat "Greatest Hits" a fost reeditat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând alături de single-ul omonim piese precum “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”. Cel mai recent album VH2 a fost lansat în 2012.  "2-VH2" cuprinde 10 piese și un radio edit ca bonus track. Trupa pregătește pentru această toamnă un nou material, de data aceasta fiind vorba de unul live.

Concertul Status Quo de la București este organizat de Emagic, biletele fiind disponibile la mai multe categorii de preț: 95, 160, 225, 285, 385 lei. Informații despre modul de achiziție găsiți în pagina concertului din agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Status QuoVH2
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Top soundtrack-uri James Bond - cele mai populare din ultimii 50 de ani - VIDEO

Când spui James Bond, două elemente sunt indispensabile oricărui film ce completează această serie de colecție: replica ”My name is...

Închide