Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

VH2 și Magnolia pe aceeași scenă cu Roxette

Publicat

pe

VH2
VH2 │ FOTO: PR

Trupele VH2 și Magnolia vor cânta în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena.

VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături de care au venit Cătălin Tuță Popescu (clape, backround vocals), Răzvan Lupu (tobe, backround vocals), Vladimir Pocorschi (chitară, backround vocals), Eugen Sonia (bass) și Cătălin Cățoiu (percuție).

“Trece vremea”, primul lor single a fost foarte bine primit de public și a precedat apariția albumului de debut VH2 intitulat “Greatest Hits”. Materialul a fost reediat un an mai târziu și a fost lansat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând single-ul omonim și piese precum: “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”.

Pe 18 mai 2011, VH2 va lansa discul “2-VH2”, care va putea fi ascultat în premieră în cadrul concertului ce va deschide show-ul Roxette de la București.

Magnolia este proiectul inițiat de Raluca Leahu, cunoscută ca DJ și prezentator radio și TV. Alături de Dan Leahu (chitară și synth), Radu Anghel (bass) și Bogdan Moroșanu (tobe), Magnolia încântă publicul cu stilul retro cu influențe de electro, pop, soul și chiar de rock.

Anul trecut, Magnolia a deschis show-ul trupei I Blame Coco, iar la scurt timp după a lansat și single-ul de debut, “Music”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și The Ark, la mai multe categorii de preț: Golden VIP 350 lei, Tribună VIP 250 lei, Gazon A 120 lei.

Trending