Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

VH2 și Magnolia pe aceeași scenă cu Roxette

VH2

Trupa VH2 │ FOTO: PR

Trupele VH2 și Magnolia vor cânta în deschiderea concertului Roxette de pe 30 mai 2011 de la Zone Arena.

VH2 a fost înființată de Gabriel Cotabiță și Mihai Pocorschi, alături de care au venit Cătălin Tuță Popescu (clape, backround vocals), Răzvan Lupu (tobe, backround vocals), Vladimir Pocorschi (chitară, backround vocals), Eugen Sonia (bass) și Cătălin Cățoiu (percuție).

“Trece vremea”, primul lor single a fost foarte bine primit de public și a precedat apariția albumului de debut VH2 intitulat “Greatest Hits”. Materialul a fost reediat un an mai târziu și a fost lansat sub numele “Dacă n-ai iubi”, incluzând single-ul omonim și piese precum: “Fiecare zi fără tine”, “Mai stai”, “Nu-mi mai pasă”.

Pe 18 mai 2011, VH2 va lansa discul “2-VH2”, care va putea fi ascultat în premieră în cadrul concertului ce va deschide show-ul Roxette de la București.

Magnolia este proiectul inițiat de Raluca Leahu, cunoscută ca DJ și prezentator radio și TV. Alături de Dan Leahu (chitară și synth), Radu Anghel (bass) și Bogdan Moroșanu (tobe), Magnolia încântă publicul cu stilul retro cu influențe de electro, pop, soul și chiar de rock.

Anul trecut, Magnolia a deschis show-ul trupei I Blame Coco, iar la scurt timp după a lansat și single-ul de debut, “Music”.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica și The Ark, la mai multe categorii de preț: Golden VIP 350 lei, Tribună VIP 250 lei, Gazon A 120 lei.

Citește mai multe despre MagnoliaVH2
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pendulum strânge fonduri pentru Japonia cu o melodie în exclusivitate

Pendulum oferă fanilor o melodie în exclusivitate pe site-ul trupei, donând veniturile către Crucea Roșie și Medici fără Frontiere. Pendulum...

Închide