Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Toni Șeicărescu

Următoarele evenimente cu Toni Șeicărescu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Toni Șeicărescu

Pe tărâmul seducţiei cu Direcția 5 - RECENZIE

Seara de 30 octombrie a însemnat întoarcerea trupei Direcţia 5 la Sala Palatului pentru un concert special, dedicat lansării unui nou album de studio intitulat "Zâmbetul face minuni".

Toni Şeicărescu a fost dat afară din IRIS. Formația are un nou solist

Bateristul Nelu Dumitrescu a confirmat că Toni Şeicărescu nu mai este membru în trupa IRIS. Noul solist este Rafael, care a ajuns in atenția publicului în 2008 odata cu lansarea piesei "Am Crezut în Ochii Tăi" care este un cover dupa piesa formației Krypton.

IRIS

IRIS a lansat primul clip cu Toni Șeicărescu, E magic - VIDEOCLIP

Iris a lansat primul videoclip după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și marchează ”debutul Iris” în noua formulă, ce îl include pe solistul Toni Șeicărescu. Clipul prezintă povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de catre Tony și idealul său feminin, întruchipat de o frumoasă balerină.

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Iris lansează primul single în formula cu Toni Șeicărescu - AUDIO

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Primul concert Iris cu Toni Șeicărescu la voce

Iris a înregistrat primele piese cu Toni Șeicărescu la voce - AUDIO

Iris a lansat primele piese înregistrate cu Toni Șeicărescu la voce. Este vorba despre Vis cu stele și Inocența ta, pe care le puteți asculta pe InfoMusic.ro. Comentarile nu au întârziat să apară pe online, iar numeroși fani, deși îl apreciează pe noul solist, nu mai simt trupa Iris la fel, fără vocea lui Cristi Minculescu.

Cristi Minculescu - interviu InfoMusic.ro

UPDATE: Cristi Minculescu părăsește trupa Iris, dar nu și scena muzicală

Cristi Minculescu nu va continua cu alte proiecte, el a decis să se retragă definitiv din muzică, iar locul său în formula Iris va fi ocupat de fostul membru al trupei Direcția 5, Toni Șeicărescu.

EMG Band

Gabi Nicolau (ex-Krypton) revine alături de Eugen Mihăescu în EMG Band

Scena muzicii rock din România are parte de o nouă revenire – Gabi ”Guriță” Nicolau, ex-solistul  formației Krypton, în cadrul proiectului EMG Band alături de Eugen Mihăescu, Cătălin "Mr. Slap... Continuare »

CLOSE
CLOSE