Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Iris a înregistrat primele piese cu Toni Șeicărescu la voce - AUDIO

Iris a lansat primele piese înregistrate cu Toni Șeicărescu la voce. Este vorba despre Vis cu stele și Inocența ta, pe care le puteți asculta pe InfoMusic.ro. Comentarile nu au întârziat să apară pe online, iar numeroși fani, deși îl apreciează pe noul solist, nu mai simt trupa Iris la fel, fără vocea lui Cristi Minculescu.
Primul concert Iris cu Toni Șeicărescu la voce

Primul concert Iris cu Toni Șeicărescu la voce

Iris a lansat primele piese înregistrate cu Toni Șeicărescu la voce. Este vorba despre Vis cu stele și Inocența ta, pe care le puteți asculta mai jos. Comentarile nu au întârziat să apară pe online, iar numeroși fani, deși îl apreciează pe noul solist, nu mai simt trupa Iris la fel, fără vocea lui Cristi Minculescu.

Primul concert Iris cu Toni Șeicărescu la voce

Primul concert Iris cu Toni Șeicărescu la voce

În urmă cu o lună scena muzicii rock din România a suferit un șoc când Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani. Artistul a declarat într-un interviu pentru Rock FM că nu se retrage din muzică, doar din Iris și că decizia pe care a luat-o l-a surprins chiar și pe el.

„Nu știu ce voi face. Mă liniștesc și eu un pic, să ies din presiunea asta, a obiectivelor pe care le-am avut de-a lungul timpului și cu siguranță că veți afla primii ce am de gând” – Cristi Minculescu

Pe de altă parte, bateristul Nelu Dumitrescu a fost destul de supărat de situație exprimându-și nemulțumirea în diferite interviuri.

În ceea ce-l privește pe Toni Șeicărescu, acesta este evident, foarte încântat de faptul că a devenit vocea trupei Iris.

„Pornesc la drum cu multă speranţă, am ascultat Iris de mic copil şi după atăţia ani ajung să fiu solist la trupa adolescenţei mele. Pentru mine este o mare provocare, nu-mi găsesc rostul în tot ceea ce aş vrea să exprim, că am ajuns într-o formaţie de legendă. Sper din tot sufletul ca cei care au fost până acum alături de Iris să fie şi de acum înainte”, a declarat Șeicărescu pentru agenția.org.

Cum arată Iris în noua formulă am avut ocazia să vedem pentru prima dată la Călan, unde, în timpul spectacolului membrii trupei au strigat - „Iris nu moare!”. Însă acest show a fost de probă. Primul concert oficial cu Toni Șeicărescu la voce va avea loc pe data de 4 decembrie la Sala Palatului.

În plus, Iris a început să înregistreze un nou album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor.

Iris - Vis cu stele

Iris - Inocenta ta

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre IrisToni Șeicărescu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Sons of Odin pe coloana sonoră a noului joc Smite - TRAILER

The Sons of Odin de la Manowar in noul joc Smite - Battlefield of the Gods. Metal de prima clasa...

Închide