Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Iris lansează primul single în formula cu Toni Șeicărescu - AUDIO

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi ascultată pe InfoMusic.
Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi ascultată pe InfoMusicE magic marchează ”debutul Iris” în noua formulă , ce îl include pe solistul Toni Șeicărescu. Piesa este compusă în dulcele stil clasic al rock-ului cu care ne-au obișnuit veteranii scenei românești, tema abordată fiind iubirea, sursă de inspirație inepuizabilă în repertoriul Iris.

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

”Am compus această piesă ca un cadou pe care îl oferim fanilor noștri de sărbători. Iris a fost întotdeauna formația iubitorilor de rock. Compunem și cântăm doar pentru ei”, a declarat bateristul Iris, Nelu Dumitrescu.

IRIS - E magic (Official Single)

2012 este un an aniversar pentru cea mai iubită formație rock din România, ce a împlinit 35 de ani de carieră. Pe de altă parte, este și anul despărțirii de cel mai longeviv solist al trupei, Cristi MinculescuIRIS a continuat  seria concertelor prin țară cu  Șeicărescu vocal. Ambele "tabere" par din ce în ce mai dinamice în privința activității muzicale. Recent, Cristi Minculescu a acordat un interviu postului de radio Rock FM. Puteți citi mai multe despre stabilirea sa în Germania și noul proiect Lotus pe infomusic.ro.

Citește mai multe despre IrisToni Șeicărescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Seal din această seară a fost anulat

Concertul Seal de astăzi 27 noiembrie de la Sala Palatului din București s-a anulat. Organizatorii susțin că au îndeplinit toate...

Închide