Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Iris lansează primul single în formula cu Toni Șeicărescu - AUDIO

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic
Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Iris a lansat primul single după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi ascultată pe InfoMusicE magic marchează ”debutul Iris” în noua formulă , ce îl include pe solistul Toni Șeicărescu. Piesa este compusă în dulcele stil clasic al rock-ului cu care ne-au obișnuit veteranii scenei românești, tema abordată fiind iubirea, sursă de inspirație inepuizabilă în repertoriul Iris.

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

Primul single Iris cu Toni Șeicărescu - E Magic

”Am compus această piesă ca un cadou pe care îl oferim fanilor noștri de sărbători. Iris a fost întotdeauna formația iubitorilor de rock. Compunem și cântăm doar pentru ei”, a declarat bateristul Iris, Nelu Dumitrescu.

IRIS - E magic (Official Single)

2012 este un an aniversar pentru cea mai iubită formație rock din România, ce a împlinit 35 de ani de carieră. Pe de altă parte, este și anul despărțirii de cel mai longeviv solist al trupei, Cristi MinculescuIRIS a continuat  seria concertelor prin țară cu  Șeicărescu vocal. Ambele "tabere" par din ce în ce mai dinamice în privința activității muzicale. Recent, Cristi Minculescu a acordat un interviu postului de radio Rock FM. Puteți citi mai multe despre stabilirea sa în Germania și noul proiect Lotus pe infomusic.ro.

Trending