Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Toni Şeicărescu a fost dat afară din IRIS. Formația are un nou solist

Bateristul Nelu Dumitrescu a confirmat că Toni Şeicărescu nu mai este membru în trupa IRIS. Noul solist este Rafael, care a ajuns in atenția publicului în 2008 odata cu lansarea piesei "Am Crezut în Ochii Tăi" care este un cover dupa piesa formației Krypton.

Publicat

pe

Toni Seicarescu

La aproape un an de la plecare lui Cristi Minculescu, bateristul formației IRIS, Nelu Dumitrescu, a confirmat pentru un post de radio că Toni Şeicărescu nu mai este membru al cunoscutei trupe. Noul solist este Rafael. Acesta a ajuns în atenția publicului în 2008, odată cu lansarea piesei "Am Crezut în Ochii Tăi", un cover după piesa formației Krypton. Rafael a debutat cu formația Flash Band, dar fără realizări notabile.

IRIS

IRIS

Scandalul a început în urmă cu câteva zile, când Toni Şeicărescu a declarat, mai în glumă, mai în serios, că i-ar plăcea să se întoarcă în formaţia Direcţia 5, din care a mai făcut parte şi în trecut. Vestea nu a fost bine primită de ceilalți membri IRIS, iar bateristul Nelu Dumitrescu a reacţionat cel mai dur, declarând:

"Dacă el poate să-şi ia lumea în cap la 46 de ani, nu-mi pasă. O să revină în obscuritate. Dacă vrea înapoi la Marian Ionescu să cânte cu pistolul la tâmplă, nu are decât. El nu a cântat niciodată într-o trupă serioasă. E greu să apari pe scenă ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Toni e un îngâmfat. Trebuie să mai prindă rădăcini la Iris. Noi nu îl dam afară, dar după șase luni eu știu dacă o ia raznă. Oricum nu soliștii au făcut Iris. Și lui Minculescu i-a părut rău că a plecat".

Rafael - "Am Crezut în Ochii Tăi"

Se pare că Nelu Dumitrescu este cel care după plecarea lui Cristi Minculescu din trupa l-a adus în loc pe Toni Şeicărescu. IRIS a lansat alături de Toni videoclipul "E Magic" care poate fi urmărit mai jos. Acesta a fost realizat în stil retro de către Laurențiu Calomfirescu. Acesta prezintă povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de către Tony și idealul său feminin, întruchipat de o frumoasă balerină. Filmările noului videoclip au durat peste 12 ore și s-au desfășurat în incinta Operei Naționale București.

În luna august 2012 Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani. Artistul a declarat că nu se retrage din muzică, ci doar din IRIS, și că decizia pe care a luat-o l-a surprins chiar și pe el.

Iris - "E magic"

Comentează

Trending