Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

IRIS a lansat primul clip cu Toni Șeicărescu, E magic - VIDEOCLIP

Iris a lansat primul videoclip după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și marchează ”debutul Iris” în noua formulă, ce îl include pe solistul Toni Șeicărescu. Clipul prezintă povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de catre Tony și idealul său feminin, întruchipat de o frumoasă balerină.

Publicat

pe

IRIS
IRIS

Iris a lansat primul videoclip după plecarea din trupă a lui Cristi Minculescu. Piesa se numește E magic și poate fi urmărită pe InfoMusic.

Melodia marchează ”debutul Iris” în noua formulă, ce îl include pe solistul Toni Șeicărescu iar clipul a fost realizat in stil retro de către Laurențiu Calomfirescu. Acesta prezintă povestea de dragoste dintre personajul masculin, interpretat de catre Tony și idealul său feminin, întruchipat de o frumoasă balerină. Filmările noului videoclip au durat peste 12 ore și s-au desfășurat în incinta Operei Naționale București.

IRIS

IRIS

Liderul trupei, bateristul Nelu Dumitrescu, a declarat:

“Ne-am dorit foarte mult să lansăm videoclipul E magic, pânâ la Crăciun, pentru că, alături de piesă, este cadoul nostru pentru fanii IRIS. Mulțumim tuturor celor care au facut posibilă filmarea videoclipului într-un loc cu adevarat magic, plin de emoție și istorie, cum este Opera Națională București”.

IRIS - E Magic

Trending