Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Status Quo

Următoarele evenimente cu Status Quo

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Status Quo

Status Quo in concert la Sala Palatului pe 17 octombrie 2012

Compact și Cristi Minculescu cântă în deschiderea concertului Status Quo

Trupa Status Quo revine pe 26 august la București pentru a concerta la Arenele Romane. În deschidere vor urca pe scenă Compact și Cristi Minculescu alături de Valter Popa și Doru Borobeica.

Status Quo

Status Quo revine la București în august 2019 - PREȚURI BILETE

Status Quo, una dintre cele mai longevive formații ale scenei rock internaționale, revine în România pe 26 august 2019. Concertul va avea loc la Arenele Romane din București.

Matt Letley a părăsit formația Status Quo

După 12 ani petrecuți în Status Quo, bateristul Matt Letley a hotărât să părăsească formația britanică. Matt va susține ultimul concert ca membru oficial Status Quo mâine, 19 decembrie, la O2 Arena din Londra.

Status Quo in concert la Sala Palatului pe 17 octombrie 2012

RECENZIE: Status Quo, boogie fără vârstă - FOTO

Muzica nu are vârstă - este gândul persistent in timpul concertului Status Quo de la Sala Palatului din Bucureşti. Citeste recenzia concertului si vezi galeria foto pe InfoMusic.

Status Quo in concert la Sala Palatului pe 17 octombrie 2012

Poze de la concertul Status Quo de la Sala Palatului, 17 octombrie 2012

Trupa Status Quo a concertat pentru a doua oară în România. Pe 17 octombrie 2012 veteranii muzicii rock au urcat pe scena Sălii Palatului din București. Vă oferim o selecție... Continuare »

Status Quo

Câștigătorul dublei invitații la concertul Status Quo

Concursul s-a încheiat! Vezi cine este norocos și merge la concertul Status Quo pe 17 octombrie la Sala Palatului.

Status Quo

Concertul Status Quo - informații de acces și program

Detalii privind accesul și programul la concertul Status Quo ce va avea loc pe 17 octombrie la Sala Palatului, București.

Status Quo

Status Quo: Despre România știm doar cât de corupt a fost Ceaușescu - INTERVIU

Membrii Status Quo au declarat într-un scurt interviu pentru InfoMusic că singurul lucru pe care l-au auzit în Anglia despre România a fost Ceaușescu.

Trupa VH2 - 2012

VH2 va deschide concertul Status Quo de la Sala Palatului

Trupa VH2 va deschide primul concert Status Quo din Romania, ce va avea loc pe 17 octombrie, la Sala Palatului, începând cu ora 20.00.

Status Quo

James Bond în viziunea lui Status Quo

James Bond este un personaj cu adevărat iubit de foarte mulți, inclusiv de membrii trupei Status Quo, care au dezvăluit că vor să realizeze propriul film de acțiune în stilul celebrului agent.

Status Quo

Se vând bilete la concertul Status Quo

Formaţia Status Quo va concerta pe 17 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul va avea un set-list format atât din cele mai cunoscute piese ale trupei, cât și din... Continuare »

CLOSE
CLOSE