Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul Status Quo

Concursul s-a încheiat! Vezi cine este norocos și merge la concertul Status Quo pe 17 octombrie la Sala Palatului.

Publicat

pe

Status Quo
Status Quo

Status Quo in RomaniaConcursul s-a încheiat, iar în urma tragerii la sorți norocos a ieșit Alexandru Dilirici.  Acesta a câștigat o invitație dublă la concertul Status Quo.

Trupa va susține un concert pe 17 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul organizat de Emagic va prilejui audiția live a unor hituri precum „Caroline”, „Down, Down”, „In the Army Now sau „Rockin’ All Over the World”, dar și a unor compoziţii noi extrase de pe discul Quid Pro Quo din 2011.

Citește interviul Status Quo pentru InfoMusic

Povestea Status Quo a început în anii ’60, însă succesul internațional a venit la începutul anilor ’70. Într-o carieră de peste 40 de ani, trupa a lansat 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilaţii şi 77 de single-uri, vândute în peste 120 milioane de exemplare în întreaga lume.  În 1991 Status Quo a intrat în Guiness Book of Records pentru patru spectacole sold-out susţinute în 11 ore şi 11 minute, la Sheffield Arena, Glasgow SE&CC, Birmingham NEC şi Wembley Arena, în cadrul turneului de promovare a albumului Rock ’Til You Drop.

Informații utile dacă mergi la concertul Status Quo

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Status Quo in Romania
Concerte miercuri, 17 octombrie 2012

Status Quo

Loc
Sala Palatului

Trending