Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Status Quo revine la București în august 2019 - PREȚURI BILETE

Status Quo, una dintre cele mai longevive formații ale scenei rock internaționale, revine în România pe 26 august 2019. Concertul va avea loc la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Status Quo
Status Quo

Istoria Status Quo începe în 1962, când doi puști, Francis Rossi și Alan Lancaster, au pus bazele formației The Scorpions, formație care ulterior și-a schimbat numele în The Spectres, urmat de The Status Quo în '67 și apoi de Status Quo în 1969.

Ca stil muzical, Status Quo nu poate fi definită, adoptând influențe de rard rock, psychedelic rock, boogie rock și blues. Este formația rock cu cele mai multe piese în Top UK, având peste 60 de melodii, dintre care 22 au ajuns în Top 10 UK Singles Chart.

În cei 56 de ani de activitate au lansat 32 de albume și au petrecut peste 200 de săptămâni în UK Singles Chart, mai mult decât The Beatles și multe alte formații etalon.

Francis Rossi este în continuare chitaristul și solistul trupei, artistul având doar 13 ani când punea bazele trupei alături de care și-a petrecut practic toată viața. Nucleul trupei este neschimbat din anii '80, recent venind alături de formație Richie Malone la chitară ritm și Leon Cave la tobe.

În prezent, Status Quo îi are în componență pe:

  • Francis Rossi - voce, chitară
  • Andy Brown - voce, clape, chitară ritm
  • John Edwards - bas, voce
  • Leon Cave - tobe
  • Richie Malone - chitară ritm

Ultimul concert Status Quo la București a avut loc în 2012. Veteranii muzicii rock au urcat pe scena Sălii Palatului pe 17 octombrie, în deschidere cântând trupa VH2.

RECOMANDARE: Vezi poze și citește recenzia concertului Status Quo din 2012

Prețurile biletelor la concertul Status Quo din august 2019:

  • VIP (cu loc) - 250 lei în earlybird /280 lei în presale / 300 lei la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 160 lei în earlybird  / 180 lei în presale / 200 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 119 lei în earlybird / 139 lei în presale / 150 lei la intrare + taxe 10 lei

*Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

InfoMusic îți oferă ocazia să cumperi bilete în perioada de presale, înainte de punerea în vânzare generală de pe 6 decembrie. Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi codul de acces.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 26 august 2019

Status Quo - In The Army Now!

Loc
Arenele Romane

Trending