Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Status Quo revine la București în august 2019 - PREȚURI BILETE

Status Quo, una dintre cele mai longevive formații ale scenei rock internaționale, revine în România pe 26 august 2019. Concertul va avea loc la Arenele Romane din București.
Status Quo

Status Quo

Istoria Status Quo începe în 1962, când doi puști, Francis Rossi și Alan Lancaster, au pus bazele formației The Scorpions, formație care ulterior și-a schimbat numele în The Spectres, urmat de The Status Quo în '67 și apoi de Status Quo în 1969.

Ca stil muzical, Status Quo nu poate fi definită, adoptând influențe de rard rock, psychedelic rock, boogie rock și blues. Este formația rock cu cele mai multe piese în Top UK, având peste 60 de melodii, dintre care 22 au ajuns în Top 10 UK Singles Chart.

În cei 56 de ani de activitate au lansat 32 de albume și au petrecut peste 200 de săptămâni în UK Singles Chart, mai mult decât The Beatles și multe alte formații etalon.

Francis Rossi este în continuare chitaristul și solistul trupei, artistul având doar 13 ani când punea bazele trupei alături de care și-a petrecut practic toată viața. Nucleul trupei este neschimbat din anii '80, recent venind alături de formație Richie Malone la chitară ritm și Leon Cave la tobe.

În prezent, Status Quo îi are în componență pe:

  • Francis Rossi - voce, chitară
  • Andy Brown - voce, clape, chitară ritm
  • John Edwards - bas, voce
  • Leon Cave - tobe
  • Richie Malone - chitară ritm

Ultimul concert Status Quo la București a avut loc în 2012. Veteranii muzicii rock au urcat pe scena Sălii Palatului pe 17 octombrie, în deschidere cântând trupa VH2.

RECOMANDARE: Vezi poze și citește recenzia concertului Status Quo din 2012

Prețurile biletelor la concertul Status Quo din august 2019:

  • VIP (cu loc) - 250 lei în earlybird /280 lei în presale / 300 lei la intrare + taxe 10 lei
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 160 lei în earlybird  / 180 lei în presale / 200 la intrare + taxe 10 lei
  • Acces General (cu loc) - 119 lei în earlybird / 139 lei în presale / 150 lei la intrare + taxe 10 lei

*Perioada earlybird este limitată la primele 500 de bilete. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

InfoMusic îți oferă ocazia să cumperi bilete în perioada de presale, înainte de punerea în vânzare generală de pe 6 decembrie. Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi codul de acces.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Status Quo
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Bohemian Rhapsody" devine cel mai vândut film biografic al unui cântăreț - VEZI CIFRE

Lungmetrajul "Bohemian Rhapsody", dedicat cântărețului Freddy Mercury, a atins locurile fruntașe în topurile de specialitate și a devenit cel mai...

Închide