Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Concertul Status Quo - informații de acces și program

Detalii privind accesul și programul la concertul Status Quo ce va avea loc pe 17 octombrie la Sala Palatului, București.
Status Quo

Status Quo

Trupa Status Quo va fi prezentă miercuri, 17 octombrie la Sala Palatului, pentru a încânta publicul cu cele mai cunoscute piese lansate de-alungul carierei, dar și cu melodii de pe cel mai recent album, Quid Pro Quo din 2011.

Status Quo

Status Quo

Cei de la Status Quo au mărturisit că sunt nerăbdători să vină în București și că speră să aibă timp pentru o plimbare prin centrul orașului, fiind interesați în mod deosebit de arhitectura capitalei. Într-un interviu pentru InfoMusic, membrii trupei au mărturisit că despre România au auzit doar povești cu Ceaușescu, astfel că nu este de mirare că sunt curioși să vadă Casa Poporului.

“Am auzit foarte multe despre Ceaușescu și despre așa zisele sale palate. M-aș bucura să avem timp să vizităm centrul și puțin din Casa Poporului, despre care am auzit că este impresionantă”, a declarat solistul Francis Rossi.

Accesul publicului la spectacol se va face începând cu ora 19:00. Trupa din deschidere, VH2, va urca pe scenă la ora 20:00, iar Status Quo își va începe show-ul după o scurtă pauză.

Biletele la concert mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și de la Sala Palatului, la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 95, 160, 225, 285, 385 lei. Acestea vor putea fi cumpărate și în seara evenimentului, de la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile.

Status Quo este o formație care a realizat istorie pe scena internațională, fiind una dintre puținele reprezentante ale muzicii britanice care a reușit să aibă în clasamentele muzicale de specialitate peste 30 de albume, mai multe chiar decât celebra The Rolling Stones. Cariera grupului este impresionantă și însumează aproape 5 decenii și peste 120 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Status Quo
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Este Alma Deutscher un nou Mozart? - VIDEO

Alma Deutscher este un copil minune. Are 7 ani, cântă la vioară și pian și a compus prima sonată la...

Închide