Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

James Bond în viziunea lui Status Quo

James Bond este un personaj cu adevărat iubit de foarte mulți, inclusiv de membrii trupei Status Quo, care au dezvăluit că vor să realizeze propriul film de acțiune în stilul celebrului agent.
Status Quo

James Bond este un personaj cu adevărat iubit de foarte mulți, inclusiv de membrii trupei Status Quo, care au dezvăluit că vor să realizeze propriul film de acțiune în stilul celebrului agent.

Status Quo

Status Quo

Pelicula se va intitula Bula Quo! și va avea coloana sonoră formată din 12 piese ale trupei. Filmările se desfășoară în Fiji, iar printre actori se numără comedienii Jon Lovitz și Craig Fairbrass.

”De un lucru sunt siguri fanii noștri, că se aștepte la ceva inedit. Este o șanșă minunată să realizăm ceva nou, astfel că suntem încântați” au declarat despre film Francis Rossi și Rick Parfitt.

În prezent, formația lucrează la un nou album și va lansa primul single, The Winner, luna aceasta. În plus, Status Que va concerta la București anul acesta, pe 17 octombrie. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, iar setlist-ul trupei va include cele mai cunoscute piese ale sale dar și compoziții noi.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Status Quo
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The MOOoD vrea vara voastră în clipul lor – VEZI VIDEO

The MOOoD a lansat recent piesa de vară Up in the sun (audio mai jos), iar acum vrea să-i realizeze...

Închide