Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Se vând bilete la concertul Status Quo

Publicat

pe

Status Quo
Status Quo

Formaţia Status Quo va concerta pe 17 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul va avea un set-list format atât din cele mai cunoscute piese ale trupei, cât și din noile compoziţii extrase de pe albumul Quid Pro Quo, apărut în 2011.

Status Quo

Bilete la concertul Status Quo

Biletele la acest eveniment sunt disponibile online pe www.Myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului la următoarele preţuri: 95, 160, 225, 285 şi 365 lei în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Povestea Status Quo a început în anii '60, însă succesul internațional a venit la începutul anilor '70 odată cu lansarea mai multor albume şi hituri precum Caroline, Down, Down sau Rockin' All Over the World. Într-o carieră de peste 40 de ani, Status Quo a lansat 29 de albume de studio, 4 albume live, 7 compilaţii şi 77 de single-uri, vândute în peste 120 milioane de exemplare în întreaga lume.

Toamna aceasta, bucureștenii vor avea ocazia să-i asculte live pe cei de la Status Quo într-un concert ce se anunță memorabil.

Trending