Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Kitaro

Următoarele evenimente cu Kitaro

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Kitaro

Poze concert Kitaro la Sala Palatului pe 2 martie 2014

Multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro a sustinut pe 2 martie 2014 un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul a promovat ultimul album de studio, intitulat "Final Call".

Marius Mihalache cântă în deschiderea concertului Kitaro de la București

Marius Mihalache, unul dintre cei mai bunișsi valoroși țambaliști din lume, va cânta în deschiderea concertului pe care pionierul stilului muzical new age, Kitaro îl va susține pe 2 martie la Sala Palatului din București.

Nominalizat la Grammy 2014, Kitaro va concerta în martie la București

Multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro a primit cea de-a cincisprezecea nominalizare la Premiile Grammy la categoria "Cel mai bun album New Age" pentru albumul "Final Call". Pe 2 martie 2014 artistul va susține un concert la Sala Palatului din București.

Kitaro va interpreta melodii noi în concertul de la București

Pe 2 martie 2014 fanii muzicii new age sunt invitați la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București iar artistul va interpreta și piese de pe noul album intitulat "Final Call".

Concertul Kitaro de la București, reprogramat pentru martie 2014

Concertul pe care compozitorului japonez Kitaro urma să-l susțină pe 5 octombrie la Sala Palatului din București a fost reprogramat pentru data de 2 martie 2014.

Kitaro

Kitaro concertează pentru prima data în România

Asociația Culturală Maria Domina vă invită pe 5 octombrie 2013 la un regal muzical cu multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro. Concertul va avea loc la Sala Palatului din București cu începere de la ora 19:00.

CLOSE
CLOSE