Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nominalizat la Grammy 2014, Kitaro va concerta în martie la București

Multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro a primit cea de-a cincisprezecea nominalizare la Premiile Grammy la categoria "Cel mai bun album New Age" pentru albumul "Final Call". Pe 2 martie 2014 artistul va susține un concert la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Kitaro

Multi-instrumentistului și compozitorului japonez Kitaro a primit cea de-a cincisprezecea nominalizare la Premiile Grammy la categoria "Cel mai bun album New Age" pentru albumul "Final Call". Discul a fost lansat în luna septembrie 2013 sub egida Domo Records și concurează la această categorie alături de Brian Eno - "Lux", Peter Kater - "Illumination", R. Carlos Nakai & Will Clipman - "Awakening The Fire" și Laura Sullivan - "Love's River".

Pentru promovarea noului album Kitaro va susține pe 2 martie 2014 un concert la Sala Palatului din București. Evenimentul face parte din turneul "2014 Simfonic World Tour Kitaro" și începe la ora 19.00.

Final Call” este o abatere de la seria albumelor Kukai. În timp ce materialele discografice Kukai erau inspirate de evenimentele din 11 septembrie din America concretizate în declarații artistice construite și înregistrate ca un mijloc de a-i unifica pe toti oamenii, “Final Call” este un proiect special preocupat de modul în care tratăm planeta. Muzica albumului este un apel la acțiune și o călătorie de introspecție pentru ascultător, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea  planetei noastre și sa le puna in practica. Kitaro descrie noua sa lucrare muzicala:

"Am simtit intotdeauna ca noi toti trebuie sa respectam providenta Universului. Din pacate, vom vedea din ce in ce mai multe creaturi vii care, in timp, vor fi pe cale de disparitie. Daca nu vom modifica modul in care ne tratam unii pe altii si planeta noastra, multe habitate si portiuni de pamant vor fi devastate si in cele din urma vor disparea. Acest album este povestea unui voiaj epic - o calatorie de speranta ca toate viințele pot intr-o zi trai fericite in armonie unele cu altele. Povestea incepe de acolo de unde ne imbarcam pentru plecare".

Kitaro are o activitatea artistică impresionantă, a obținut Globul de Aur si este câștigător al premiului Grammy. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urma cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic și a fuziunii între mai multe culturi, tehnici și sfere de conștiință. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere și înregistrează vânzări foarte mari, zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.

Biletele pentru concertul Kitaro de la București se pot cumpăra din rețeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm și online prin www.vreaubilet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 100 lei și 320 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 2 martie 2014

Kitaro

Loc
Sala Palatului

Trending