Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Marius Mihalache cântă în deschiderea concertului Kitaro de la București

Marius Mihalache, unul dintre cei mai bunișsi valoroși țambaliști din lume, va cânta în deschiderea concertului pe care pionierul stilului muzical new age, Kitaro îl va susține pe 2 martie la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Marius Mihalache

Marius Mihalache, unul dintre cei mai buni si valorosi tambalisti din lume, va canta in deschiderea concertului pe care pionierul stilului muzical new age, Kitaro il va sustine pe 2 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul "2014 Simfonic World Tour Kitaro" și începe la ora 19.00. Alegerea a fost facuta de reprezentantii artistului japonez, impresionati in primul rand de talentul, profesionalismul si pasiunea artistului Marius Mihalache pentru muzica si instrument, si in acelasi timp, cuceriti de prestatiile sale live de succes din Romania sau de pe marile scene ale lumii.

Marius Mihalache este primul artist acceptat de Kitaro ca invitat special pentru sustinerea recitalului de deschidere desi, rigurozitatea cu care sunt coordonate concertele star-ului japonez nu implica in nicio situatie aceasta varianta. Despre acest eveniment, Marius Mihalache a declarat:

"Vestea ca un artist de talia lui Kitaro m-a invitat sa cand in deschiderea concertului sau de la Bucuresti, m-a surprins si m-a onorat. Am inteles ca sunt singurul instrumentist care a cantat vreodata in deschiderea unui concert de-al sau, iar asta ma obliga sa ma pregatesc intens pentru ca acesta sa ramana cu o amintire placuta despre prestatia mea si despre Romania."

Pe lângă cele mai reușite compoziții ale sale, ce vor fi interpretate în cadrul concertului de la București, Kitaro va include în playlist-ul serii piesele de referință de pe noul album, "Final Call", material discografic ce reprezintă în viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieți din respect pentru natură.

"Final Call" este o abatere de la seria albumelor Kukai. În timp ce materialele discografice Kukai erau inspirate de evenimentele din 11 septembrie din America concretizate în declarații artistice construite și înregistrate ca un mijloc de a-i unifica pe toti oamenii, “Final Call” este un proiect special preocupat de modul în care tratăm planeta. Muzica albumului este un apel la acțiune și o călătorie de introspecție pentru ascultător, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea  planetei noastre și sa le puna in practica.

Biletele pentru concertul Kitaro de la București se pot cumpăra din rețeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, etj.2, la sediul din str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, în magazinele EuroGsm și online prin www.vreaubilet.ro. Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, între 100 lei și 320 lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 2 martie 2014

Kitaro

Loc
Sala Palatului

Trending