Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Kitaro de la București, reprogramat pentru martie 2014

Concertul pe care compozitorului japonez Kitaro urma să-l susțină pe 5 octombrie la Sala Palatului din București a fost reprogramat pentru data de 2 martie 2014.

Publicat

pe

Kitaro

Concertul pe care compozitorului japonez Kitaro urma să-l susțină pe 5 octombrie la Sala Palatului din București a fost reprogramat pentru 2 martie 2014, cauza fiind agenda foarte încărcată a muzicianului și schimbările independente de voința sa. Evenimentul face parte din turneul de promovare al noului material discografic, intitulat "Tamayura", care a fost lansat în luna martie a acestui an.

Cei ce şi-au achiziţionat bilete pentru spectacolul din 5 octombrie 2013 de la Sala Palatului le pot păstra pentru noua dată sau îşi pot recupera banii de la punctele de unde acestea au fost cumpărate. În scurt timp organizatorul concertului, Asociația Culturală Maria Domina, va reveni cu informații complete despre concertul Kitaro.

Multi-instrumentist și compozitor, Kitaro are o activitatea artistică impresionantă. A obținut Globul de Aur si este câștigător al premiului Grammy. Acesta a cunoscut succesul la nivel mondial în urma cu mai bine de treizeci de ani datorită stilului său unic și a fuziunii între mai multe culturi, tehnici și sfere de conștiință. Toate albumele sale sunt considerate adevarate capodopere și înregistrează vânzări foarte mari, zeci de milioane de exemplare distribuite în întreaga lume.

Comentează

Trending